Pécsi gyermekotthonba beengedik majd Magyar Péter?
Nem szabad beengedni. Végén még vinne karácsonyi ajándékot a gyerekeknek.
Milyen világ lesz itt ?
Azt el is hiszem, hogy a pécsi beengedi.
Az ország egyik legjobban felszerelt, Pécs történelmi belvárosában lévő intézményről beszélünk. Ott biztos hogy semmi kivetnivalót nem fog találni.
#5-nek (kérdezőnek):
Nem konkrétan. Mindig is színvonalas nevelőotthon volt, és ebben közrejátszik az is hogy kb 50 méterre van Pécsnek attól az iskolájától, aminek a Mecsekoldal a kerülete. A Mecsekoldal Pécsen azt jelenti, mint Budapesten a Rózsadomb.
Ebbe az iskolába járnak az intézetiek is.
Pécsi Gyermekotthon Pécs, Megye utca 24.
Pécsi Belvárosi Általános Iskola Pécs, Megye utca 15.
#7-nek (kérdezőnek):
Bár rühellem Magyart de nagyon, annak azért örültem, hogy felfedi a gyermekotthonokban uralkodó állapotokat. Csakhogy most előttem lebukott.
Ez a görény össze-vissza hazudozik.
„a tavaszi pécsi látogatásom során voltak gyerekek, akiknek a földön kellett aludniuk, mert az engedélyezett 12 fő helyett 20 főt helyeztek el ott”, és azt is hozzáteszi, hogy „súlyosan traumatizált 3-5 éves gyerekekről beszélünk állandó pszichológusi segítség nélkül”.
Én is intézeti gyerek voltam, és TUDOM hogy hazudik a pécsi gyermekotthon kapcsán. És akkor viszont MINDEN MÁSBAN is hazudhat, és szerintem csak abban nem hazudik, amit felvétellel tud alátámasztani. Bár ennek az elmebetegnek a kapcsán már bármit megkérdőjelezek.
A látogatását pedig miniszteri szintről tiltották meg.
Fel kellene vennie a kapcsolatot, a gyerekotthon vezetőivel. Időpont egyeztetés után, meglátogatja - odalátogat. Nem fenyegetőzik! Megkérdezi, és válaszolnának arra, Mi hiányzik a legjobban???....
A tüntetések, rendezvényekre fordított összeg, az intézményeknek adná...
Akár 1 millió. OKÉ nagyon kevés ez az összeg. De bizonyára tisztálkodáshoz való dolgokra...
Ilyen viselkedéssel, NE csodálkozzon, azért hogy kitiltják mindenhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!