Miért ment oda a fideszes média a gyermekotthon elé, Magyar Péter után?
A következő a helyzet: Magyar Péter elment meglátogatni a gyermekotthont Miskolcon, de a stábját nem engedték be. Ellenben ott van kint az egész fideszes média: a megafon, a TV2, Hír TV stb:
https://www.youtube.com/live/RCi6hykB-gc?si=oQJwAv6cWni9uHO2
Most ennek mi értelme? Csinálni akarják a balhét?
Én többször írtam Magyar Péter elleb ezen a fórumon, de itt most komoly dolgokról beszél.
Csak nem balhét akar csinálni a sajtó ott a gyermekotthon előtt?
Azért mindennek van határa!
És Magyar Péter minek ment oda???
Kezdjük azzal.
Ő kicsoda, miniszterelnök, miniszter, még csak nem is parlamenti képviselő...na erre válaszolj!
Ha Magyar Péternek szabad oda menni , akkor másnak miért nem?
Erre is várom a választ.
Elmondta a videóban Magyar, hogy minek ment oda.
A kérdés az, hogy Bohár Dánielék is azért mentek-e oda, mert a körülményeket akarják bemutatni, vagy azért, mert balhét akarnak csinálni?
Ha előbbi, azzal nincs gond: forgassák le az anyagaikat, csinálják meg a riportot, és kész. De ha Magyart akarják provokálni, az ritka taszító dolog, hogy még egy ilyen helyen, ilyen téma mellett is ezt csinálják.
Itt most komoly dologról van szó.
"A sajtónak pedig joga van odamenni, ahova Magyar Péter megy. "
Természetesen. Joguk van oda menni a sajtósoknak, csak a sajtósoknak nincsen joguk az épületbe lépni. Magyar Péter EU képviselőként jogosult a belépésre de stábnak, kameráknak, sajtóknak nincs ilyen joguk.
3#, 6# mi írja elő, hogy EU képviselőként joga van ehhez???
Várom a konkrét jogszabályokat!!!
"Várom a konkrét jogszabályokat!!!"
Akkor keresd ki magad, mert hogy neked, mint Fideszes troll nem fogok keresgélni az is biztos még 1 percet sem. Máskor is megtettem, utána el is tüntél szó nélkül, amikor már nem tudták viszont érvelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!