Miért ment oda a fideszes média a gyermekotthon elé,
Magyar Péter után?
Figyelt kérdés
A következő a helyzet: Magyar Péter elment meglátogatni a gyermekotthont Miskolcon, de a stábját nem engedték be. Ellenben ott van kint az egész fideszes média: a megafon, a TV2, Hír TV stb:
Majd utána nézel Te magad. Fideszes trollnak nem fogok bizonygatni semmit. A tényeket se hiszik el, szóval feleslegesen eröltetném magamat.
nov. 20. 12:17
12/22 anonim válasza:
11# ne hazudj libernyák, te semmit sem tudsz, hogy mihez van joga a messiásnak, szerinted mindenhez IS... büdös a szád, na!
nov. 20. 12:23
13/22 anonim válasza:
EP képviselő (is) látogathatja a közintézményeket, ez már egy eléggé régi és alapvető jog. Ezeket a jogokat (minden képviselőre vonatkoztatva) azután szigorították, hogy volt a M1 stúdió balhé, de meg nem szüntették. Hozzáteszem ez mégcsak nem is az első eset, hogy MP közintézményeket látogatna, amarra pedig a fidesz külön felkészíti az intézményi felelősöket, hogy hogyan tegyenek ennek eleget csak minimálisan: [link]
nov. 20. 12:26
14/22 anonim válasza:
Ellentétben veled nem vagyok libernyák. Bár megmagyarázhatnád a szónak a jelentését, mert a magyar értelmező kéziszótárban ilyen szó nem létezik. És van hozzá joga, ezt már lezártuk. Utána nézel, ha akarsz. Senki se állította, hogy ő a messiás. A szám meg teljesen megfelelő, még egy szuvas fogam se volt. Minden étkezés után 20 perccel megtörténik a fogmosás, fogselymezés, néha szájvíz. Fogászati szűrés fél évente. Te is így tolod? Minden fogad megvan még? Vagy van pótlásod? Tömésed? Fogkövekkel hogy állsz?
15/22 anonim válasza:
És csak a tisztánlátás végett, én egy új hozzászóló vagyok, aki még veszi a fáradtságot, hogy néhány alapvető ténnyel útbaigazítsam a fideszes agitátorokat.
16/22 anonim válasza:
15# nem igényeljük, kösz 😷
nov. 20. 12:30
17/22 anonim válasza:
#16 Pedig kellene neked. :) Nagyon csőlátában gondolkozol.
nov. 20. 12:32
18/22 anonim válasza:
"15# nem igényeljük, kösz 😷"
Azt értem, hogy neked/nektek nincs igényetek tényekre, de nem bánom kivenni a részemet a dezinformációkkal elleni harcban. Ami mit adj Isten leginkább a kormánypárttól és szimpatizánsaitól szokott származni. És bizony kicsit fárasztó szerepvállalás ez, mert 1 hazugságot ezerszeresére klónoztok (bíróság által is kimondott módon több mint 3000 hazug cikk Juhász Péter ellen például), de nahh, mindenki ott kezdi a munkát, ahol tudja.
Üdv, #15-ös
nov. 20. 12:37
19/22 anonim válasza:
18# szerintem nektek nincs, látod, relatív ez ..
A másik, hogy a tényeitek leginkább hazugságok, ferdítések, rosszindulatú félremagyarázások, kárörvendő kivagyisággal fűszerezve...
Ebből nem kérünk!
nov. 20. 13:51
20/22 anonim válasza:
Erős szavak attól, aki épp most lett megcáfolva, holott egy oldalon át erősködött a valótlan mellett és most sem képes mást kitolni magából, mint gúnyt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!