Csizi Péter államtitkárnak, hogy volt képe odamenni és balhézni Magyar Péterrel a bicskei gyermekotthonnál?
Pécsi vagyok, nem tudom vannak-e itt még rajtam kívül pécsiek, vagy kinek mond ez a név valamit, hogy Csizi Péter? Baranya megye 1. számú körzetének volt a fideszes jelöltje régebben. Az a Csizi Péter, aki annó a szintén fideszes Páva Zsolttal, az egykori pécsi polgármesterrel kétszer nullázták le Pécs kasszáját, tehát 2x vitték csődbe a várost, és Csizi Péter volt annó a buszbeszerzési mutyi egyik főszereplője. Ezt a pécsiek soha nem fogják neki elfelejteni, és ha nem az a kormány lenne hatalmon, mint ami akkor volt, ez a Csizi Péter már börtönben ülne. Ezek után, hogy van képe odamenni balhézni, mit akar egyáltalán? Gratulálok a sok túlképzett fideszesnek, akik ennek az embernek még igazat is adnak!
Fordítsuk meg a dolgot!
Magyar Péternek aki uniós parlamenti képviselő és nem a magyar parlament választott képviselője, hogy volt képe odamenni és balhézni a bicskei gyermekotthonnál?
3#
A kormánynak hogy volt képe megvédeni ott egy pedofil igazgatót?
Amúgy kár minden szóért nálad, az emberek gyűlölik a pedofilokat, ezért pártolnak el az emberek a fidesztől
Pécs anti-fideszes, és erre büszkék lehetünk.
"Fordítsuk meg a dolgot." Hát igen, a fideszes belemagyarázás... Ég és föld a kéttő, amiről te, ill. én beszélek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!