Csizi Péter államtitkárnak, hogy volt képe odamenni és balhézni Magyar Péterrel a bicskei gyermekotthonnál?
Pécsi vagyok, nem tudom vannak-e itt még rajtam kívül pécsiek, vagy kinek mond ez a név valamit, hogy Csizi Péter? Baranya megye 1. számú körzetének volt a fideszes jelöltje régebben. Az a Csizi Péter, aki annó a szintén fideszes Páva Zsolttal, az egykori pécsi polgármesterrel kétszer nullázták le Pécs kasszáját, tehát 2x vitték csődbe a várost, és Csizi Péter volt annó a buszbeszerzési mutyi egyik főszereplője. Ezt a pécsiek soha nem fogják neki elfelejteni, és ha nem az a kormány lenne hatalmon, mint ami akkor volt, ez a Csizi Péter már börtönben ülne. Ezek után, hogy van képe odamenni balhézni, mit akar egyáltalán? Gratulálok a sok túlképzett fideszesnek, akik ennek az embernek még igazat is adnak!
egy szocializmusban megragadt város pécs, nem csoda, hogy gyurcsányt is nekik köszönhetjük
egy időkapszula abból az időből amikor gyurcsány még kisztitkár volt az egyetemen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!