Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, büszkék vagytok...

Fideszesek, büszkék vagytok Szájer Józef úrra, vártátok a visszatértét?

Figyelt kérdés

dec. 1. 02:13
1 2
 11/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
41%

10. "MI-vel magyarázni az álszent képmutatást és a hazug propagandát elég gagyi."

Ilyen módon "érvelni" gagyi. Nem érvelés, a tartalmat kellene nézni. Ezeket csak azért másoltam be, mert így egyszerűbb volt, mint nekem visszakeresni a cikkeket, ugyanakkor annak idején magam is olvastam vagy hallottam Szájer érvelését, pont ezeket magyarázta.

Különben is ott vannak lent a források, az AI ezeket csak összeválogatta.

Én meg átolvastam, ellenőriztem és láttam, hogy összevág a korábban általam is megismert témával. Csak én nem foglalkozom ezzel napi szinten, mint egyesek, már el is felejtettem. Tehát ez így logikus, csak segíteni akartam neked, hátha nem jutott el a te szintedre, bár sejtettem, hogy úgyis felesleges. Hiszen annak idején sem akartad megérteni, most sem fogod.

Szerintem pedig ez a felfogás nem normális:

"Magyarországon azonos neműek nem házasodhatnak, és ezt pont egy meleg írta bele az alaptörvénybe."

- Szájer nem írta bele, csak támogatta.

- Egyáltalán nem törvényszerű, hogy neki politikusként úgy kellene viselkedni, ahogy te azt képzeled, egybites gondolatmenet mentén.

Vannak melegek, akiknek például eleve kínos a felhajtás, amit a politika művel. Ők csak szeretnék nyugodtan művelni a négy fal között, amit mi nem akarunk tudni sem.

Ehhez képest vannak, akik csak politikai céljaikra használják ki a "melegkártyát", miközben elárulják magukat, hogy egyszerű gyűlölködés vezérli őket.

Hasonló mellesleg a "gyermekintézmények mizéria", nem őszintén jön ez, ezért visszatetsző.

Remélem, a szavazók majd meg is büntetik ezt a sunyi hátsó szándékot, hacsak nem borul fel addig a nárcisztikus bunkó felépítménye magától is.

dec. 1. 16:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy a (fidesz)erkölcsileg kimagaslóan erkölcsös Szájer József úr visszatért, hogy tudása kincseskamrájának arany ajtaját szélesre tárva segítse a fideszt előre a putyini úton! Hajrá Orbánia, hajrá Oroszország!
dec. 2. 08:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!