Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány 25 év feletti gyermektele...

Hány 25 év feletti gyermektelen ember van Magyarországon?

Figyelt kérdés
Vezetnek erről statisztikát?
jan. 18. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Jelen!
jan. 18. 23:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Akik potenciális ellenzéki szavazók lehetnek, pláne 35 felett, akiknek már jó eséllyel nem is lesz gyerekük, ellenben semmiféle támogatásban nem részesülnek.
jan. 18. 23:57
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Jelen ketten a párommal és a 2 tesója meg a párjaik. 35 felettiek vagyunk.
jan. 19. 00:08
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

35 évesen teljesen korrekt gyereket vállalni. A legtöbben akörül vállalják a 2. 3. gyereket. Akkor ők miért ne vállalhatnák az elsőt?

Egyébként gyerektelenül tényleg nem részesülnek támogatásban, viszont rettentő fontos elemei a magyar gazdaságnak. És akkor mi a hála?

jan. 19. 00:34
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon sok, miután lakásra még elméleti esély sincs. Normális ember meg anélkül nem vállal gyereket.
jan. 19. 00:37
 6/11 A kérdező kommentje:

Azért írtam 35öt, mert ott már elég nagy az arány, akinek már nem lesz a 25höz képest mondjuk.

Nem mindenki akar már 40 évesen babázni, ha addig nem jött össze, elengedi.

jan. 19. 01:38
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Erre csak mi tudunk hitelt érdemlő választ adni neked kérdező - itt, a gyakorin, tehát jó helyen jársz!

317 215,6!

jan. 19. 07:47
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

nagyon sok, de nekik még lehet 1-2.

Viszont 570 ezer olyan 40+ -os van akinek nincs, és valószínűleg már nem is lesz.

25 év felettiekkel együtt kb. 1.5 ~ 1.8 millióan lehetnek. (16~20%)

Az ismeretségi körömet elnézve a 20% reális is, és meg is értem hogy nem akarnak (még).

jan. 19. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

hát 20-25%? 8-as szerintem jó helyen kapizsgál.

Nekünk sincs gyerekünk, későn találkoztunk. Én 41 vagyok, a menyasszonyom 47.

jan. 19. 15:53
 10/11 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Én 37 éves férfi vagyok és a barátnőm is 37 éves. Saját lakásom nincsen, sosem akartam igazán utódot, de elnézve a jelenlegi nem túl rózsás magyarországi helyzetet, rosszabb az ország helyzete, mint 10 évvel ezelőtt volt, így nagy az esélye, hogy nekem nem lesz gyerekem soha sem már. Ha elérem a 40 éves kort onnantól kezdve 100%-n felejtős a család alapítás dolog nálam. Szerintem buta ember az, aki albérletbe szül, főleg olyan országba, ahol hetente, jobb esetben hónaponta emelkednek az élelmiszerárak drasztikusan. Az egészségügyről meg az oktatásról nem is beszélve, ami Magyarországon nagyjából romhalmaz kategória. Egyébként több ismerősöm is van, aki 30-35 feletti és nincs gyereke, NEM véletlenül.
febr. 2. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!