Ismét agresszív őrjöngésbe törtek ki a Fidesz ex-ávós vérszomjas nyugdíjasai?
"A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Telex megkeresésére megerősítette, hogy szerda este bejelentést kaptak arról, hogy egy férfi megpofozta az Örs vezér terén a Tisza Párt önkéntesét, majd elhagyta a helyszínt. „Orvosi ellátást igénylő sérülése a férfinek nem keletkezett. Az ügyben a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A zuglói nyomozók az elkövetőt beazonosították, felkutatása folyamatban van.”"
"A 71 éves férfit garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki."
71 éves nyugdijas hogy lett neked ex-ávós (tudod az ávósok akkor voltak, mikor ez az ember kb,.született) és miért általánosítasz?
Amúgy van arra valahol bármi bizonyíték, hogy azért kapta az illető a pofont, mert Tiszás?
2: Pedig a fidesz az döntően az ávosokból lett.
Nyilasok ----> ávosok ----> fidesz
Fura, pedig a fideszesek általában gyávák, max hátulról támadnak, és elfutnak [link]
Én már tapasztaltam sokat, rendszeres látogatója vagyok a fideszes rendezvényeknek táblákkal, megafonnal 😆
Az exÁvo-sok Ferenc testvér és Klárika táborába tartoznak
Kell részletezni hogy miért? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!