A Fidesz szavazók miért lesznek agresszívak, indulatosak, ha valaki nem ért egyet a kormány döntéseivel?
Figyelt kérdés
dec. 20. 09:58
1/7 anonim válasza:
Én inkább a Tiszásokat látom erősen agresszívnak….
2/7 anonim válasza:
Mert a hűbéresek érzik vesztüket és vergődnek!
3/7 anonim válasza:
Azért, mert a fidesz iránti szimpátiájuk nem intellektuális, hanem érzelmi alapú. Nekik ez olyan, mintha az anyjukat sértegetnéd. És éppen ezért nem működik náluk a tények bemutatása, tényekre hivatkozás, érvelés - ellenérvelés, vita.
4/7 anonim válasza:
Azért, mert akik hülyeséget, ostobaságot és hazugságokat beszélnek, azokon az ember könnyen fel tudja húzni magát.
5/7 anonim válasza:
Agresszivitás, indulatosság az ott van ahol észérvek már nincsenek. A Fidesznél már nincsenek észérvek.
6/7 anonim válasza:
1
Én akkor leszek agresszív, ha a fidesz baxogatni kezd engem az ellenzékiségem miatt.
Márpedig mindig a fideszes kezdi.
7/7 anonim válasza:
Azon a sok hazugságon lehet igazán felhúzni magunkat, amiket itt a GYK-n a Tiszások mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!