Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz és úgy általában mit...

Árokpart kérdése:

A fidesz és úgy általában mit nem értenek ezen az emberek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a TISZA párt ilyen nagy mértékű népszerűségének a növekedése nem ideológiai okokra vezethetőek vissza, hanem arra, hogy akik még pár éve egy jó középosztálybeli szinten éltek, azokat érintették a legjobban a hatalmas élelmiszer áremelkedések, a rezsicsökkentés csökkentése és sorolhatnám, illetve, hogy nem olyan az élet mint 2014-2022 között. A felső középosztály alsó része tűnt el, illetve az alsó középosztály meg szinte teljesen. Azok az emberek akik ilyen nagy mérétkben a TISZA mellé álltak azok nem volt Momentumosok meg DK-sok meg sorolhatnám, nem lettek LMBTQ kedvelők meg úgy igazából liberálisak meg pláne nem, hanem teljesen átlagos kimondottan magyar munkavállaló emberi arcokat lehet megfigyelni Magyar Péter gyűlésein. Pl. Nem olyanok mint pl. akik a CEU ellen tüntettek meg különböző bulis tüntetéseken régebben, meg nem is olyanok akik 2018-ban ilyenkor szánkókat gyújtottak fel a Parlament előtt és nem is Márky -Zay Péter szimpatizánsok.
nov. 30. 22:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
0%

Árokpart

A dolog nem bonyolult, te is megérthetnéd. Sok éve nyomod már itt a ballibes propagandát aztán néha bedobod, hogy te is a fideszre szavaztál korábban, csak már nem, mert...

Semmi bonyolult nincs a dologban. Nincsenek kiábrándult fideszes tömegek, kiábrándult ballibes tömegek vannak, akik - mint te is - sokadszorra szavaztatok teljesen alkalmatlan politikusokra, pártokra és most megint találtatok egyet magatokra.

Megint megy a hazugság, hogy na ez az újabb személy/párt lesz aki leváltja a zorbánt és közben semmi nem változott. Ugyanazokat a hazugságokat nyomjátok, te is most. Ugyanazokat az ostobaságokat ismételgetitek és ugyanúgy szembe mentek a magyar társadalom alap értékeivel, elvárásaival. Totál lényegtelen, hogy Magyar Péternek és tisza pártnak nevezik akit követtek vagy MZP-nek és ellenzéki összefogásnak, netán másnak.

MP gyűlésein hülyébbek vannak mint akik eddig nyomultak, mert képesek most MP után ismételgetni azokat a mondatokat amit Magyar amúgy Orbántól koppintott. Eddig köpködtek amint valami magyar zászló megjelent, most megott lobogtatják és "magyarkodnak", ahogy azt korábban nevezték amikor még fújfúj volt a magyar jelkép bármilyen formája számukra.

Olyan szánalmas ez a próbálkozás is ezekkel a kamu közvéleménykutatási adatokkal. Nyilvánvalóan hazugságok, feltételezem te sem hiszed el őket, mégis próbáljátok nyomni. Minek? Tényleg nem sikerült felfogni, hogy még másfél év van a következő választási kampányig? Hogy 14 év ugyanilyen hazugságözöne sem segített rajtatok mert az emberek nem csukott szemmel élik az életüket a ballib propagandán csüngve hanem átélik, látják a valóságot?

nov. 30. 22:12
 2/37 A kérdező kommentje:
1-es Lassan csődben az ország a forint szinte semmit nem ér, egekben az élelmiszerárak, a kormány cinizmusa lassan már nemzetbiztonsági kockázat a szolgálatok egy része szerint is akkor miről beszélünk? Akkor magyarázd el már nekem, hogy hol van a 2014-2022 közötti időszak növekedése, mert már a kormány sem beszél erről, hogy valaha ez vissza fog térni. Igen többször elmpndtam már, hogy 2022-ben a Fideszre szavaztam. 2018-ban és előtte a még eredeti normális Jobbik-ra.
nov. 30. 22:16
 3/37 A kérdező kommentje:
Akivel beszéltem egy árva Fideszes sincsen már.
nov. 30. 22:18
 4/37 A kérdező kommentje:
Plusszban nyugdíjas unkavállalókat bocsájtanak el több kórházból.
nov. 30. 22:21
 5/37 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy az első válaszoló a szokásos fideszes sulykolásokat és csúsztatásokat mondja vissza, igaza van benne, hogy a TISZA mögött egyelőre csak a régi ellenzéki tábor szavazói csoportosulnak, a fidesztől még nem látszik átvándorlás.

Igen, egyértelmű, hogy a fidesz mostanság rosszul reagálja le a politikai változásokat, rossz a gazdaság és ezek mind táplálják a TISZA népszerűségét. És az is igaz, hogy az ellenzékieknek is csökkent az ingerküszöbe és ezért néznek el MP-nek dolgokat, nem ideológiai népszerűségről van szó, de kérdés, hogy ezekből az indulatokból mi marad meg 2026-ra, ahol azért elkerülhetetlennek látszik, hogy ne javulna már egy kicsit a gazdasági helyzet és kezdene osztogatásba a fidesz.

nov. 30. 22:24
 6/37 anonim ***** válasza:
62%

"Akivel beszéltem egy árva Fideszes sincsen már."

Azért tegyük hozzá, hogy a fideszesek sosem voltak olyan véleményvállalók élőben. Mindenki tudja, hogy fideszesnek lenni valamilyen szinten ciki, csak a nyugdíjasok és itt anonim módon hőzöngenek érdemben.

nov. 30. 22:26
 7/37 A kérdező kommentje:
5-ös Ha lesz is bármilyen osztogatás, bár nem úgy tűnik a bejelentet intézkedéseknek addigra nem lesz még érdemi hatása, de ha lenne is ez a mostani nagyon szegényes tél mély nyomot fog hagyni mindenkiben. Talán az 1999-2000 telére tudom a mostanit hasonlítani, 2002-ben szerintem amiatt nem tudott a Fidesz újra nyerni, nem Medgyessy Péter személye volt annyira vonzó.
nov. 30. 22:30
 8/37 A kérdező kommentje:
5-ös Pl. Ha megnézed MP veszprémi gyűlését, meg székesfehérvári gyűlését, meg debreceni gyűlését arcra is tipikus konzervatív emberek állnak ott és nem liberálisak mint amiket az 1-es ír.
nov. 30. 22:33
 9/37 anonim ***** válasza:
13%

"arcra is tipikus konzervatív emberek állnak ott"

azok milyenek? nem a régi komcsi brancs? "konzervatívok" lol

nov. 30. 22:34
 10/37 A kérdező kommentje:
8-as Te aztán meg udvarias voltál az első hozzászólásodban is ugye? Te rontottál nekem is az első válaszodban mikor tényeket írtam le.
nov. 30. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!