Szájer József tagadja, hogy egeszen menekült volna a melegbuliból. Akkor min menekült?
Szájer József elég szűkszavóan nyilatkozik arról a bizonyos eseményről, lásd a telex interjú ezen részét (a 2. bekezdés az ő válasza):
"Mielőtt elkezdtük az interjút, említette ezt a bekeretezett grafikát a szekrényén, mondván, hogy ez inkább a valóságot tükrözi a 2020 novemberi brüsszeli eseményekkel kapcsolatban. Mit értett ez alatt?
Ebbe szintén nem szeretnék belemenni, mert ezek magánéleti természetű dolgok, de nem volt eresz azon a házon. A helyszín sem az, amit teleposztoltak már megbukott politikai erők emblémáival. És még sok minden más."
Bár nem vagyok fideszes, de azt azért becsülöm benne, hogy volt bátorsága visszatérni a nyilvánosságba, és el tudja engedni a füle mellett azt, amivel cikizik.
Hiába tagad.
Akkoriban meg abból próbált balhét csinálni, hogy a sztorit kiszivárogtatta a rendőrség.
Akkor hazudott, vagy most?
Túl sokat vergődsz napi szinten ezen az ereszes történeten.
Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy minden rendben van úgy, ahogyan történt, de ez a vergődés már túl sok napi szinten!
6:
Először írtam ki kérdést ebben a tárgyban, most hogy rámentem Szájer nevére, látom hogy másokat is foglalkoztat.
Ne légy konteósabb az átlagnál, nincs itt semmi napi szintűség a részemről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!