Igaz hogy MP beengedné a menekülteket?
Nagyon fontos a kérdés, sőt életbevágó, látjuk a példákat.
Tiszás vagyok, de nem MP miatt, nem a Tisza miatt, hanem a jó irányú változás miatt. Nem csak kormányváltás miatt, rendszerváltás, és paradigmaváltás miatt. Nem szavazok MP-re, ha beengedné a menekülteket.
Mindenhol a tiszát népszerűsítettem, bár kihangsúlyoztam ez nem MP-ről szól, hanem rólunk, most viszont bizonytalan lettem.
Hát erre a politikai megfejtés roppant egyszerű.
Magyar Péter Manfréd Wéber seggében játszik csokoládés nápolyit, már csak minimálisan azért is, hogy NE függesszék fel a mentelmi jogát...
Manfréd Wéber át egyik legnagyobb migráció támogató...
Innentől kezdve képzeld el, hogy mi lenne a migrációval, ha Magyar Péter Magyarország miniszterelnöke lenne....?( Amibe belegondolni is borzalmas...,)
"De mondom ne legyen ez igaz, nem találtam még egzakt infót. Ezt tisztáznia kéne minél hamarabb. Fogy az idő 26-ig."
Tessék: [link]
Az, hogy az EU urópai Parlamentben a Néppártnak a tagja pedig nem jelent semmit. Donald Tusk, lengyel kormányfő is a néppárthoz tartozik és neki is az a mottója, hogy semmi migráns nem kell. Rendszeresen kérkedik(?) is azzal, hogy ők egy migránst sem fogadtak be, csak ukrán menekülteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!