Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz hogy MP beengedné a...

Igaz hogy MP beengedné a menekülteket?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos a kérdés, sőt életbevágó, látjuk a példákat.

Tiszás vagyok, de nem MP miatt, nem a Tisza miatt, hanem a jó irányú változás miatt. Nem csak kormányváltás miatt, rendszerváltás, és paradigmaváltás miatt. Nem szavazok MP-re, ha beengedné a menekülteket.

Mindenhol a tiszát népszerűsítettem, bár kihangsúlyoztam ez nem MP-ről szól, hanem rólunk, most viszont bizonytalan lettem.

nov. 22. 09:23
A kérdező szavazást indított:
OV
MP
ÚJ (Azaz valaki aki megkérdezi a népet mit szeretne)
15 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell neki, már itt vannak!
nov. 22. 09:25
 2/38 A kérdező kommentje:
Hogyhogy? Beengedte OV?
nov. 22. 09:28
 3/38 A kérdező kommentje:
Linkelsz forrást?
nov. 22. 09:28
 4/38 anonim ***** válasza:
11%
Igaz. Mindenki tárt karokkal várja őket a Mi Hazánk kivételével.
nov. 22. 09:31
 5/38 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező bízz MP-ben ne hallgass a fidesz spionokra.
nov. 22. 09:34
 6/38 anonim ***** válasza:
16%
Hajrá Tisza! Hajrá MP!
 7/38 A kérdező kommentje:
OV úgy tudom nem, ez az egyetlen amit jól csinál 1000 dologból, ami persze nem elég, ahhoz hogy maradjon, de úgy tudom ő nem engedi.
 8/38 anonim ***** válasza:
29%

Hát erre a politikai megfejtés roppant egyszerű.

Magyar Péter Manfréd Wéber seggében játszik csokoládés nápolyit, már csak minimálisan azért is, hogy NE függesszék fel a mentelmi jogát...

Manfréd Wéber át egyik legnagyobb migráció támogató...

Innentől kezdve képzeld el, hogy mi lenne a migrációval, ha Magyar Péter Magyarország miniszterelnöke lenne....?( Amibe belegondolni is borzalmas...,)

nov. 22. 09:37
 9/38 A kérdező kommentje:
#5#6 Ha nem haragszol vakon nem bízom senkiben, hanem meghallgatom mit mond, és akkor az még mindig bizalom, hogy úgy is lesz ahogy mondja. De ha azt látom beengedi őket, azt támogatja, és ezt tömegesen meglátják, akkor pillanatok alatt elveszti a népszerűségét. Persze a nép kormányváltást akar, és lesz is, de ez korántsem MP-ről szól. Ha ő beengedné őket, tudván hogy a nép 99 %-a nem akarja ezt, akkor ez igen aggaszt. De mondom ne legyen ez igaz, nem találtam még egzakt infót. Ezt tisztáznia kéne minél hamarabb. Fogy az idő 26-ig.
nov. 22. 09:40
 10/38 anonim ***** válasza:
73%

"De mondom ne legyen ez igaz, nem találtam még egzakt infót. Ezt tisztáznia kéne minél hamarabb. Fogy az idő 26-ig."

Tessék: [link]

Az, hogy az EU urópai Parlamentben a Néppártnak a tagja pedig nem jelent semmit. Donald Tusk, lengyel kormányfő is a néppárthoz tartozik és neki is az a mottója, hogy semmi migráns nem kell. Rendszeresen kérkedik(?) is azzal, hogy ők egy migránst sem fogadtak be, csak ukrán menekülteket.

nov. 22. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!