Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz hogy MP beengedné a...

Igaz hogy MP beengedné a menekülteket?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos a kérdés, sőt életbevágó, látjuk a példákat.

Tiszás vagyok, de nem MP miatt, nem a Tisza miatt, hanem a jó irányú változás miatt. Nem csak kormányváltás miatt, rendszerváltás, és paradigmaváltás miatt. Nem szavazok MP-re, ha beengedné a menekülteket.

Mindenhol a tiszát népszerűsítettem, bár kihangsúlyoztam ez nem MP-ről szól, hanem rólunk, most viszont bizonytalan lettem.

nov. 22. 09:23
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Szerintem jogosan kérhetjük hogy ígérje meg, és ha ezt kérjük nem véletlenül kérjük, ha pedig jó sokan kérjük, muszáj is megtennie, ugyanis ő a nép kifejeződéseként kell hogy működjön, így kellett volna már ennek mindig is lennie, minden politikus esetében, ha nem ez lesz, akkor csöbörből vödörbe kerülünk. Én mint tiszás, a tiszásságomat feltételekhez kötöm, a politikában nem szabadna a feltétlen támogatás elvét követni, látjuk hová vezethet. Szép dolog a bizalom, kap is ő tőlünk nem is keveset, több mint 2 millió embertől már, OV-nak már jóval kevesebb bizalmi szavazója van, de ahogy a német mondja a bizalom jó, a kontroll még jobb, ez politikában hatványozottan érvényes. Én várom MP reakcióját, nem csak itt teszem ezt szóvá, ameddig ezt nem tisztázta nem tudom olyan intenzitással népszerűsíteni mint eddig.
nov. 22. 11:32
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Látod, én meg már Orbánnal vagyok úgy, hogy nem vennék tőle használt autót, vagy ha cigány lennék, akkor lovat.

Soha. Ha csak neki van eladó, akkor sem...mert ha kérdez sem mond igazat.

nov. 22. 13:12
 33/38 A kérdező kommentje:
#32 Orbán már nem meggyőző a józan embereknek. Működött eddig a magabiztos hozzáállása, de ez már inkább nevetséges amit produkál. Az emberek többségét ellehetetlenínette, jogosan akarják eltűntetni.
nov. 23. 19:00
 34/38 A kérdező kommentje:
Ellehetetlenítette*
nov. 24. 11:08
 35/38 A kérdező kommentje:

[link]

Ez konkrétan a migrációs paktum támogatásának az eredménye. Jó lesz ha észbekap MP, mert így 1/3-ot sem ér majd el 26-ban. Vagy ő úgy gondolta annyira utálják már OV-t, hogy az se baj ha az ő "önálló életre kelt, népet letojó" mentalitása is mehet, csak MP legyen aki ezt teszi? Ezúton közlöm, ez nem személyes kérdés, a nép rendszerváltást akar, azaz helyreállítást. Ez azt takarja, hogy a megbízott képviselő (ún. miniszterelnök) és megbízott csapata, azért van megbízva, azért fizetjük mindannyian, hogy a mi jólétünket képviselje. Nem pedig azért hogy önálló életre keljenek, önmagukat képviseljék, és lecsalózannak (adócsalás), ha ezért nem szeretnénk fizetni. A mentelmi jogot is talán a fizető nép kellene hogy eldöntse, megadja-e, nem az alkalmazott. A mentelmi jog egyik indoklása, a nyomásmentesség, döntéseik során. Talán elkéne az a nyomás, hogy következményei lehetnek, ha a megbízottjaink ellenünk szervezkednek, és kirabolnak minket.

nov. 24. 11:24
 36/38 A kérdező kommentje:
Lecsalózzanak*
nov. 24. 11:25
 37/38 anonim ***** válasza:
54%

"Én várom MP reakcióját, "

Mit vársz? Megkaptad már a válaszodat, konkrétan belinkelték neked MP-től a témában az állásfoglalását. Nem kell ez a kamu kímértség.

nov. 24. 12:14
 38/38 anonim ***** válasza:

Hogy MP konkrétan mit csinálna azt csak sejteni lehet hiszen elutasítja a migrációt ugyebár.

Azt hogy Orbán mit csinál a kérdésben viszont pontosan látjuk: migránspropaganda és látványos intézkedések, miközben maga sok tízezer vendégmunkást hozat be ázsiából. Tipikus vizet prédikál és bort iszik politika fidesz módra. A legnagyobb bevándorláspárti párt maga a fidesz, csak most indulnak be igazán az aksigyárak kapcsán. Szóval ha bevándorlókat akarsz akkor mindenképp a fidesz a megoldás

nov. 25. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!