Nagyon fontos a kérdés, sőt életbevágó, látjuk a példákat.
Tiszás vagyok, de nem MP miatt, nem a Tisza miatt, hanem a jó irányú változás miatt. Nem csak kormányváltás miatt, rendszerváltás, és paradigmaváltás miatt. Nem szavazok MP-re, ha beengedné a menekülteket.
Mindenhol a tiszát népszerűsítettem, bár kihangsúlyoztam ez nem MP-ről szól, hanem rólunk, most viszont bizonytalan lettem.
Lassan megtanulhatnál olyan szavazást kiírni, ami a kérdésedhez illik, mert ez már a sokadik, ahol a szavazás nem ad választ arra amit kérdezel.
nov. 22. 09:47
12/38 anonim válasza:
10# Tusk nagyon nem jó példa!!
Ha csak kicsit megszorongatnák, egyből beengedné a migránsokat...
nov. 22. 09:47
13/38 A kérdező kommentje:
#8 Én jelenleg tiszás vagyok, de nem győzöm hangsúlyozni, ez nem MP-ről szól, nem a tiszáról, és tudom milyen egy átlagos tiszaszavazó, nem MP két szép szeme érdekli, azonnal elzavarják ha úgy van. Ettől még fideszes sem lesz a tiszaszavazókból persze, 26-ig van még idő találni valakit. Sokak nevében azonnali tisztázást kérünk MP-től!
nov. 22. 09:48
14/38 anonim válasza:
"10# Tusk nagyon nem jó példa!!
Ha csak kicsit megszorongatnák, egyből beengedné a migránsokat..."
Feltételezésekre nem alapozunk. De mondhatnánk egyébként egy csomó másik országot is, ahol szintén nincs semmi értelmezhető mennyiségű migráns (értsd: max. akik vannak is, azok is legális menekültstátuszban vannak) például Szlovákia, vagy Románia. Ezekre céloz MP is, mikor azt mondja, hogy lehetne úgyis védeni a határainkat, hogy közben nem kell lemondanunk a fele EU-s támogatásokról, csakmert vitázni akarunk az EU-val.
nov. 22. 09:53
15/38 anonim válasza:
Ha Tisza szavazó lennél és érdekelne is a téma tudnád, hogy megerősítené a határkerítést, de nem jogsértő módon tartaná fogva a bevándorlókat, mint a fidesz. Annyira vagy Tisza szimpatizáns, mint amennyire én lefeküdten Dobrev Klárával.
nov. 22. 09:53
16/38 A kérdező kommentje:
#15 És milyen volt vele? (Klárival) Ezért vagyunk itt hogy segítsük egymást infóval. Olyanmód természetesen senkivel és semmivel nem vagyok szimpatizáns hogy vakon bízom, pontosabban van ilyen de nem a politikában, mindig lesznek fenntartások, ezt tartom egészséges gondolkodásnak. Látjuk mi az eredménye ha nem így teszünk, és nem folytjuk még csírájában a kártevést. Látjuk azt is mi zajlik a migránsok beengedése után, természetes hogy ebben mindegyik párt szavazója egyetért hogy nem kérjük, vagyis aki beengedné őket, ne is erőltesse magát, leléphet. Viszont nem elég ha a megbízott képviselőnk (az ún. miniszterelnök), nem engedi be a menekülteket, ez csak egy dolog az 1000-ből.
nov. 22. 10:04
17/38 A kérdező kommentje:
Ez a szó sem tetszik hogy szimpatizáns, ez nem szimpátiáról szól, ez kormányváltásról szól, és rendszerváltásról szól.
nov. 22. 10:06
18/38 A kérdező kommentje:
Mit takar a migrációs paktum amit MP támogat, ez itt a kérdés.
nov. 22. 10:07
19/38 A kérdező kommentje:
#11 Illik ez most kérlek szépen jól ide illik, minden ilyen szavazást MP nyer fölényesen, de csak addig ameddig nem kel önálló életre, és a népakaratot képviseli. Elég volt!-ez a kijelentése stimmel, ez a mi hangunk. Bejöhetnek a migránsok!-ez már nem, konkrétan 1 % sem szavazna erre, van ilyen kérdés megtekinthető. Fontos megjegyezni, szó sincs egyelőre elpártolásról, csak tisztázzuk, nem mindenáron MP, és nem csak fidesz lehet alternatíva, és nem csak a másik kispártok. A Nép dönt ki legyen, lehet teljesen új is.
nov. 22. 10:14
20/38 anonim válasza:
19# köszönjük, hogy ilyen nagy kegyet gyakorolsz a magyar nép irányába, ...😂😂
Nyugodjon meg uraságod, 2026 ban is (!) okosan és józanul fog dönteni e nép!🍊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!