Igaz hogy MP beengedné a menekülteket?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos a kérdés, sőt életbevágó, látjuk a példákat.
Tiszás vagyok, de nem MP miatt, nem a Tisza miatt, hanem a jó irányú változás miatt. Nem csak kormányváltás miatt, rendszerváltás, és paradigmaváltás miatt. Nem szavazok MP-re, ha beengedné a menekülteket.
Mindenhol a tiszát népszerűsítettem, bár kihangsúlyoztam ez nem MP-ről szól, hanem rólunk, most viszont bizonytalan lettem.
nov. 22. 09:23
21/38 anonim válasza:
19# szerintem te nem Tiszás vagy, hanem maga a Tisza, ugye Péter??
22/38 A kérdező kommentje:
#20 #21 No komment, biztos vagyok benne hogy a többség érti mi a kiindulópont itt.
nov. 22. 10:25
23/38 anonim válasza:
Megkaptad a választ kérdező (#10 hozzászólás), mit akarsz még?
24/38 A kérdező kommentje:
#23 Meglátjuk mi jön még.
nov. 22. 10:34
25/38 anonim válasza:
Neked nem a magyar az anyanyelved?
Az "Igaz" kérdésre igennel, nemmel, talánnal, vagy nem tudommal lehet válaszolni és nem OV, MP, ÚJ opciókkal.
26/38 anonim válasza:
Ha valóban a Tiszát támogatod akkor tudhatod, hogy mi az álláspontja Magyar Péternek a migráció kapcsán. Elég sokszor elmondta már.
27/38 A kérdező kommentje:
#26 Ha gondolod tegyél linket, biztos mást is érdekel mi a véleménye, ez nekem kimaradt. Én örülnék egy egzakt ezzel kapcsolatos tisztázásnak. A kérdés onnan merült fel, hogy elvileg támogatja a migrációs paktumot.
nov. 22. 10:53
28/38 A kérdező kommentje:
Álláspontja*, nem véleménye, bocsánat.
nov. 22. 10:54
29/38 A kérdező kommentje:
Azt már hallottam hogy megígéri hogy megtart mindent ami jó, ezt jó is volt hallani, figyelemmel követjük a tetteket is. Tettekből nyílván még aránylag kevés van ami a politikát illeti, majd csak 26-ban tudjuk megválasztani, ha a nép nem követel egy előrehozott választást. Azért már így is lehetnek tettei, ilyen a migrációs paktum támogatása is. Tudom nem szép dolog a rosszat meglátni csak, szerintem meglátjuk mi azért a jót is, sőt éhezzük, de tanulva a múlt hibáiból, nagyon nyitott szemmel érdemes lennünk, főleg politikai téren.
nov. 22. 11:00
30/38 A kérdező kommentje:
Én konkrétan szeretném ha nyíltan kijelentené, akár rendszeresen, (hogy tényleg mindenkihez eljusson, hiszen ez őt csak növelné), sőt megígérné hogy foggal körömmel a migránsok beengedése ellen lesz, ahogyan a nép szeretné hogy legyen. Mert az ilyen nem világosan tisztázott dolgok után szoktak a politikusok bármit úgy megtenni, hogy egy szavunk sem lehet, mert mi nem figyeltünk oda. Konkrétan OV kijelentette, hogy ő soha nem ígért semmit, ezt büszkén jelentette ki, kvázi azt mondta, most mi a bajotok, mondtam én hogy a ti érdekeiteket fogom képviselni.
nov. 22. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!