Fogadhassanak örökbe az LMBTQ-sok?
#18,
"Ha bármire nemet mondasz, ami a melegekkel kapcsolatos társadalmi egyenlőség felé vezet, akkor te megbélyegzed őket, maximum letagadod."
Ne keverjük a megbélyegzést azzal, hogy egyesek a szexuális szokásaikra hivatkozva többletjogokat követelnek és erre nemet mondok.
"A lobogózásra társadalmi egyenlőség esetén nem lenne szükség, ha meg nem lenne szükség, akkor senkit nem zavarna, hogy ki van téve."
Ezzel azt akarod mondani, hogy Londonban nincs egyenlőség? :D Amúgy ha én kitalálom, hogy az az egyenlőség, hogy nekem mindenhova tegyék ki a fotómat, akkor az vagy kiteszik, vagy nincs egyenlőség? Ki találta ki, hogy ezt jelenti az egyenlőség?
Senkit nem zavarna, engem sem, ha ezt nem az Andrássy úton tennék :D
Amúgy meg fellobogózás: az sem zavarna, ha a maffia nem zsarolná a cégeket, nem folytatnának megfélemlítési kampányt azok ellen, akik nem vesznek részt ebben.
Ez nem az egyenlőségről szól, hanem egy politikai eszközről, amivel a tőke a társadalmak figyelmét tereli el.
"Szerintem virágozzék minden virág, ha valami nem erőszakos, vagy szexuális tartalom, az had kerüljön ki az utcára."
Akkor a szexuális tartalmú lmbtqp maffiának szerinted sincsen semmi keresnivalója az Andrássy út közepén.
"Egy szivárványos ruhában vonuló tömeg kit érdekel (most itt nem az odatévedő, elenyésző, de médiában felkapott fétis szerkós emberkre, meg a keresztnyalogatókra gondolok
Érdekes, hogy amikor valahol valaki felemeli a jobb kezét, már megy, hogy aki azon a felvonuláson volt, mind náci. Ott egy ember alapján ítélnek meg mindenkit, de persze az lmbtqp maffia felvonulásaira már más szabály érvényes.
"kinek árt?"
Tehát mindenki kénye-kedve szerint zárjuk le a belvárost? Én is követelhetem, hogy a haverjaim miatt lobogózzanak fel mindent, pl "éljen az elektronikus zene" és zárják le a város, mert mi fel akarunk vonulni?
Kinek árt?
Mondjuk a demokratikus társadalomnak, a jogállamnak, mert az nem így működik.
Bulizni akarsz?
Bérelj egy helyet.
Politizálni akarsz?
Akkor alapíts pártot, és a helyed a népképviseleti szervekben van.
Tüntetni akarsz?
Akkor mondd el, mik a konkrét céljaid.
De ezek ilyeneket nem mondanak, csak olyat, hogy "egyenlőség". A "harcuk" pedig soha nem ér véget, mert a céljuk nem az egyenlőség, hanem az, hogy folyamatosan a tőkéseknek megfelelően eltereljék a polgárok figyelmét a valódi problémákról.
"lmbtqp" remélem a P alatt a létjogosultságtalan pánszexualisokra célzol, és nem a pedofilokra. Mert annak köze nincs a bzikhiz."
Azokhoz nincsen, de Kanadában már azt nyomják, hogy a pedofília csak "másság". Tehát részemről a p csak haladás a korral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!