Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen pozitívumot tudtok...

Milyen pozitívumot tudtok említeni ami a Fidesz mellett szól?

Figyelt kérdés
nov. 27. 20:12
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
83%

"Igen, ahogy lelepleződtek, kivágták őket a pártból"

Aztán vissza vették, mint a Szájert buta Fideszes?

nov. 27. 22:35
 32/54 anonim ***** válasza:
86%

"Trumpnak Orbán a legnagyobb szövetségese"

Na jó, ezt még egy Fideszes sem lenne képes végig olvasni röhögés nélkül :D

Én kérek elnézést a buta Fideszesektől, mert te még őket is messzemenőkig képes vagy alulmúlni.

nov. 27. 22:37
 33/54 anonim ***** válasza:
0%
#31 A videó pedig álságos és hamisan megfeledkezik például, a Várkertbazár felújításáról.
nov. 27. 22:37
 34/54 anonim ***** válasza:
6%

“Aztán vissza vették, mint a Szájert buta Fideszes?”

Szájer nem lépett vissza a pártba.

“Na jó, ezt még egy Fideszes sem lenne képes végig olvasni röhögés nélkül :D

Én kérek elnézést a buta Fideszesektől, mert te még őket is messzemenőkig képes vagy alulmúlni“

Megint semmi érv csak személyeskedés.

Élj nyugodtan alufóliasapkában, a TÉNYEK nem változnak.

nov. 27. 22:41
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Vannak dolgok amik alapvetően jók a fidesznél és vannak, amik a fidesz ideje alatt voltak jó dolgok, de ahhoz nem volt annyi közük, mint ahogy azt egyesek beakarnák adni.

Mostanra tényleg röhej az egy gyerek után járó 10 ezer Ft adókedvezmény, de a bevezetésekor ez még ért valamit, ahogy utána a járulékkedvezmény is. Ezt megadom nekik.

Viszont, hogy ők csökkentették volna a munkanélküliséget, az egy kissé túlzás. Volt hozzá közük persze, de szerintem az EU beruházásösztönzései, a világgazdasági konjunktúra, a multiknak a térnyerése mind mind segítették ezt a folyamatot, ezekhez pedig nem sok közük volt. Sőt, sajnos az is segíti a statisztikát, hogy a kivándorolt magyarok százezrei nyilvánvalóan üres álláshelyeket hagytak maguk után, amiket így könnyebb volt felszívni. És ha a kivándorolt magyar nem jelentette ki a lakcímét, akkor még ő is díszíti a hazai foglalkoztatási statisztikát.

Budapest fejlesztése pedig...akár még mondhatnánk is, de ezt alapnak kéne venni. Demszky Gábor alatt is sokat fejlődött Budapest, a közúthálózatának nagyrésze ebben az időszak épült ki, vagy kerül felújításra. Duplaannyi minden is történhetett volna, ha nem lopják el, de ugyanígy duplaannyi történhetne most is, ha nem lopnák el, ebben nincs nagy változás. Mindenesetre példának biztos nem a Budai várat hoztam volna, mert az, hogy a politikusok felújítják a saját új irodáikat az nem egy városfejlesztési koncepció.

Apropó koncepció, vannak olyan dolgok is, amikre az ember nem mondaná, hogy rosszak, de mondjuk én más elképzeléssel valósítottam volna meg pl.: a rezsicsökkentést. Egyrészt az, hogy az állam kifizeti nekem a különbözetet az adók formájában úgyis az én zsebemből kerül ki, csak nem közvetlenül ha én fizettem volna be a rezsit, hanem közvetetten. Másrészt pedig nem ösztönzött a rendszer senkit sem energiatakarékosságra, holott az az egyetlen igazi, hosszútávú rezsicsökkentés, ha eleve nem kell olyan sokat használnod. Pont az ilyen meggondolatlanság vezetett oda, hogy amikor viszont szűkítették a rezsicsökkentést, akkor átlagfogyasztás fölött a piaci árnak a többszörösét is kell kifizettetni az emberekkel, akik erre nem voltak felkészülve. Ott is visszaütött a rendszer, hogy az elektromos hálózat feleslegesen van/volt túlterhelve és úgy kell kitalálniuk a napelemeseknek az ellehetetlenítését, csak ne terheljék ők is tovább a hálózatot. Erről ennyit.

És az olyan "soft" dolgok, hogy a külpolitikában megjátszhatjuk a f*szagyereket eddig nem bizonyított mást, csak hátrányt. Oroszországtól nem kaptunk semmilyen kereskedelmi előnyt. Kína sem hozza ide a tőkéjét, a kínai beruházások a magyar állam által felvett kínai hitelekből valósulnak meg, adókedvezményeket kapnak és várhatóan kínaiakat fognak foglalkoztatni, szóval ezeknek a hozzáadott értéke gazdaságilag nagyon alacsony. Az EU-val pedig addig-addig méregettük a f*rkunkat, hogy évente többezer milliárd forinttal károsítottuk meg magunkat a mai napig. És nekem nem rémlik, hogy Románia, Szlovákia, vagy egyéb régiós ország szuverenitása sérült volna az EU-tól, hogy ez valós indok legyen a hülyeségünkre.

nov. 27. 22:45
 36/54 anonim ***** válasza:
78%

"Élj nyugodtan alufóliasapkában, a TÉNYEK nem változnak"

Igen, a tények nem változnak, a buta Fideszes az buta Fideszes marad.

nov. 27. 22:46
 37/54 anonim ***** válasza:
24%
#36 Óvodás érvelés….
nov. 27. 22:48
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
A budai várban épült a nemzeti lovarda. Nem rémlik, hogy irodák létesültek volna benne, de te tudod…..
nov. 27. 22:52
 39/54 anonim ***** válasza:
75%

"#36 Óvodás érvelés…"

Igazad van, tényleg óvodás szinten érvelsz.

De hát Fideszes vagy, ennyit tudsz.

nov. 27. 23:00
 40/54 anonim ***** válasza:
6%
#39 Nem kell a saját nyomorod kivetíteni másokra.
nov. 27. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!