Magyar Péter "like farmjai" miatt lett kudarcos a fideszes adatgyűjtés?
Figyelt kérdés
Törvénytelen, manipulált eszközökkel próbálta a fidesz lejáratni Magyar Pétert, de csak népszerűbb lett a fidesz felmérései szerint is. Az öngól is gól?nov. 27. 18:47
A kérdező szavazást indított:
Like farm ide vagy oda, az öngól is gól.
Fidesz csak egyre jobban csúszik le az ereszen.
Passz vagy kifejtem.
17 szavazat
2/24 anonim válasza:
Nem tudom, de jó lenne, ha a hátralevő másfél évet normális kormányzással töltenék és nem minden energiájukat Magyar Péter besározásába fektetnék. Amúgy szerintem kontraproduktív, de ami nagyobb baj, hogy az ország közben nagy bajban van. Sokan ezt nem látják.
3/24 anonim válasza:
olyan jól megy magyar péternek, hogy nem mernek választásokon elindulni
4/24 anonim válasza:
Ez egy bohóckodás azért, hogy a háttérben nyugodtan mehessenek a NER-es disznóságok. A magyar emberek ezt sem veszik észre, és ezzel foglalkoznak.
6/24 anonim válasza:
Már vége van a fidesznek, és ez nem csak róluk szól, hanem az elmúlt kb 35 évről. Elfáradt ez az egész garnitúra, felnőtt azóta lassan 2 generáció, itt a vége.
7/24 anonim válasza:
Eddig minden alkalommal, amikor a fidesz probálta valamivel lejáratni MP-t, a Tisza tovább erősödött. De a fidesz hatalma annyira a propagandára épül (és nem a valós politikai teljesítményen alapul), hogy egyszerűen nem bírnak leállni vele. De folytassák csak nyugodtan, pont ez fogja a vesztüket okozni. Hiába a sok propaganda, választások előtti osztogatások, a fiatalok átlátnak a szitán és emiatt rettegnek a Karmelitában. (30 év alattiak körében már 58%-on van a Tisza, míg a fidesz csak 11%-on és egyre romlanak a fidesz esélyei)
8/24 anonim válasza:
"De a fidesz hatalma annyira a propagandára épül (és nem a valós politikai teljesítményen alapul), hogy egyszerűen nem bírnak leállni vele."
mondja magyar péter akinek a programja a WC papír
9/24 anonim válasza:
#8 Jövő nyárig készen lesz a program. De ha te úgy érzed, ügyesebb vagy, akkor hajrá, vágjál bele. Lássuk te hogyan építesz fel egy pártot, hogyan tudsz eljutni az emberekhez, hogyan kommunikálsz, és a legjobban a tervedre vagyok kíváncsi. Mindezek mellett bizonyára simán elviseled, hogy az egész sajtó jóformán téged gyaláz és próbál elgáncsolni.
10/24 anonim válasza:
ja, hogy jövő nyárig?
és amikor majd választást nyernek akkor mikor tervezik megoldani a most problémáit? rá 9 hónapra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!