Szerinted alkalmazni fogják-e a DÁP-ot az emberek mobiltelefonjáról történő adatgyűjtésre? Lesz-e ennek alapján, és az államnál immár összevontan tárolt adataink alapján magyar társadalmi / politikai kreditrendszer mint Kínában?
Holtbiztos.
Én pont ezért próbálom az okostelefont kikerülve azonnali belépési kódot igényelve megcsinálni. Sajnos erről nagyon kevés helyen írnak, mert mindenhol azt szajkózzák, hogy "mennyivel egyszerűbb" okostelefonra letölteni az applikációt. Értem, csak ugye az ajtót is egyszerűbb lenne nem zárni, ha elmegyünk itthonról, csak az nem volna biztonságos.
Én szívesen vállalom a macerásabb megoldást, ha azt tartom biztonságosabbnak. Egyrészt az állam felé is, de a hackerek felé is, akik adott esetben a bankkártya adataimmal próbálják ezt összekapcsolni és a számlámhoz hozzáférni.
4# két és fél pipás: miért is kéne bízni a Fideszben?
3# Tegnap át tudtam regisztrálni a TOTP autentikációt alkalmazó ÜK+-ra, ezt elvileg még egy darabig nem vezetik ki. Ha azonban igen, tehát csak a mobilapp lesz az egyetlen autentikációs lehetőség, akkor vagy adjon az állam telefont, vagy megveszem a legolcsóbb kínai Android 10-et futtató mobiltelefont, erre megy fel a DÁP, csak egy ennek telepítésére szolgáló Google fiók lesz a készüléken. Semmilyen más app nem, a telefon pedig csak egy e célra alkalmazott prepaid simkártyát kap. A telefon nem lesz víve sehová, és DÁP-on kívül kikapcsolt állapotban van. Preferált az olyan telefon, amelyből kivehető az akkumulátor használaton. Nekem ennyi a "bizalmam" a rezsimben az eddigiek alapján, meg ami felé megyünk. Igazoltatáshoz személyi és jogsi, a DÁP telefon nem megy sehova. Nos, ennyire bízok a Fidesz adatkezelésben, Rogán Antalban, a Pegazusban, a nagy orosz-magyar-kínai barátságban, a Kubatov-listázásban és mindabban, amit a Fidesz tett 14 éve, hogy a közbizalmat tönkretegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!