Magyar Péter miért akarja, hogy 2026-ban ne is induljanak az ellenzéki pártok a választáson?
A Fidesz malmára akarja hajtani a vizet?
Vagy valami mentális baja van?
30-as: te diktafonnal és jegyzettömbbel a kezedben szoktál híreket nézni? Mert normál esetben nem így van. Úgy akarsz belém kötni, hogy szó szerinti idézetet kérsz, amit a világon senki nem tudna megtenni.
Egy kijelentésnek a LÉNYEGÉT kell megérteni, és nem nyelvtani elemzésbe fogni.
Te vagy arrogáns és kötekedő.
#31, te most komolyan annyira analfabéta vagy, hogy nem tudod visszakeresni azt az adást, amiben ezt hallottad? ...
Ha pedig nem vagy rá képes, miért állítod ellentmondást nem tűrően, hogy nem az volt abban az adásban, amit te láttál/hallottál?
Tudod, így szokott terjedni a pletyka is; valaki hall valamit, majd a saját értelmezésében továbbadja az információt, ami úgy már csak részben fogja a valóságot fedni.
Miért keresném vissza a kedvedért és a kötekedésedért? Van más dolgom is. Keresd vissza te, ha annyira érdekel.
És szállj le rólam.
Imádd tovább Magyar Pétert. Én is imádnám, ha másként viselkedne.
#33, még mindig fordítva ülsz a lovon...
Nem az "én kedvemért" kellene előkeresned, hanem az egészséges vitakultúra része, hogy ha valamit állítasz, azt NEKED, mint állítónak kell alátámasztanod.
Vagdalkozás helyett pedig igazán viselkedhetnél normálisan is...
Amúgy én nem imádom őt, nem is azért írtam, hogy védjem, csak nagyon nehéz úgy vitázni, ha az egyik fél hazudozik össze-vissza. Mindentől függetlenül, én rá fogok szavazni.
Gyógyulj már le rólam. Nem akarok veled vitázni, ezért nem fogom előkeresni az elhangzottakat. Keresd elő magadnak. Vagy lusta vagy rá?
Nekem már ne válaszolj, neked szövegértési problémáid vannak, és csak szó szerint tudsz értelmezni valamit. Ezért veled nem tudok vitatkozni. Pont.
Most már tényleg szállj le rólam.
#35, jaj, te önérzetes lett valaki, akiről nemrég derült ki, hogy szándékosan hazudozik össze-vissza :)
Nem nekem vannak szövegértési problémáim, hanem te magyarázol bele valamit olyanba, aminek a felére sem emlékszel rendesen, aztán megsértődsz, amikor erre felhívják a figyelmedet.
Arra nem veszed a fáradságot, hogy MAGADNAK visszanézd, hogy pontosan mi is hangzott el, közben meg másokat utasítgatsz olyan dologra, ami neked lenne a "kötelességed". Nem csodálkoznék, ha ilyen viselkedéssel nem nagyon szeretne téged senki sem.
Még egyszer mondom, mi a probléma: azt állítod, hogy EZT mondta, pedig nem mondta. Ha úgy fogalmaznál, hogy ezt mondta, és ezt te úgy értelmezed, ahogy, azzal nekem sem lenne gondom. De nem így tettél, és amit csinálsz, arra szokták aztbmondani, hogy szavakat adsz a másik szájába, amiket ő maga nem mondott ki.
Jelenleg a TISZA a legnagyobb ellenzéki párt. Minek szavazzon valaki 1-2%-os pártokra? Azzal nem lesz esély a kormányváltásra.
Jelenleg a politikai mottó:
"Aki nem a TISZA-ra szavaz, az a Fideszre szavaz!"
"Aki nem megy el szavazni, az a Fideszre szavaz, mert elégedett a jelenlegi rendszerrel!"
14 év alatt az ellenzék mit csinált? Semmit. Bent ültek a Parlamentben és csak felvették a több milliós jussukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!