Magyar Péter miért akarja, hogy 2026-ban ne is induljanak az ellenzéki pártok a választáson?
A Fidesz malmára akarja hajtani a vizet?
Vagy valami mentális baja van?
Kötekedj csak.
RTL híradóban hallottam. Ha nagyon akarod tudni. Tegnap este.
Születési anyakönyvi kivonatot nem kérsz tőlem esetleg?
Nézz utána a neten, biztosan megtalálod a kijelentését.
#5: Akarni, illetve javasolni sok mindent lehet, de megszabni nem szabta meg és nem is szabhatja meg, hogy ki induljon. Bejutni viszont nem fognak, így a saját maguk érdekében jobban járnak, ha valami más után néznek. Elhiszem, hogy ez van, akinek rosszul esik, de ezek jelenleg a realitások.
Ettől függetlenül mindenki úgy boldogul, ahogy tud.
"Az eddigi teljesítményeik miatt"
Mi ez, valami humor délután? :D
Magyar Péternél minden jelenlegi párt többet teljesített eddig, tekintve hogy egyrészt a Tisza nem is parlamenti párt, másrészt Magyar az előző választáson még a fidesznek dolgozott, harmadrészt pedig azóta sem csináltak konkrétan semmit, hogy az EP-ben frakciójuk lett. Ilyen teljesítménnyel az összes parlamenti párt rendelkezik, Magyarnak van a legkevesebb joga ezért kritizálni őket.
A teljesítmény és az eredmény, nem ugyanaz!
Így már, nem humor.
"na most hogyha te egy a munkahelyeden nem végzed el a munkád vagy lébecolsz onnan is ki rúgnak nem?"
De, a munkáltató fog kirúgni. Nem a Jóska bácsi fogja megmondani hogy rúgjanak ki, aki tegnap még a konkurens cégnél dolgozott, most meg keresi a helyét és kiskirályként viselkedik mert nagy volt a végkielégítése. Ő csak forrongjon magában, de semmi joga nincs beleszólni az én munkavégzésembe. A munkáltató majd kirúg ha akar, de az csak rám és a munkáltatómra tartozik.
#26: A munkáltató már jelezte Jóska bácsinak, hogy ki fog rúgni, ezért Jóska bácsi javasolja, hogy keress új munkahelyet. De te azt csinálsz ettől még, amit akarsz.
"Ő csak forrongjon magában, de semmi joga nincs beleszólni az én munkavégzésembe"
Persze, mert a politika pont ilyen, hogy nem szólnak be a másik oldalnak. Kirúgni nincs joga, de mondani mondhat, amit akar. Majd a nép úgyis elvégzi, amit ő előre elmond.
#21, nem gondolod,hogy egy kicsit nagyra vagy magaddal?
De, ha már itt tartunk, én is néztem pont az RTL-t, és nem nagyon rémlik olyan, hogy azt mondta volna, hogy senki se induljon rajta kívül, csak azt, hogy mindenki nézzen polgári foglalkozás után.
Ezért lenne jó, ha legalább a saját forrásodban utánanéznél, hogy pontosan mit is mondott. De nyilván sokkal egyszerűbb átkölteni, ezáltal hazudozni össze-vissza...
28-as: te kötekedő! Nem tudod felfogni, hogy mi van a mondatok mögött. Nem érted, hogy mit mondott ezzel Magyar Péter.
Csak akkor tudsz valamit megérteni, ha részletesen és pontosan elmagyarázzák neked.
Tanulj egy kicsit.
#29, te azt állítottad, hogy mondott ilyet, nem pedig azt, hogy "ezt kell a sorok közé érteni".
A végeredmény az, hogy hazudtál.
Egyébként meg, nem rögtön visszatámadni kellene, ha esetleg valaki nem ért veled egyet, hanem egy kicsit gondolkodni, hogy esetleg te tudsz valamit rosszul.
Kértem tőled, hogy szó szerint idézd, amiben az állításod elhangzott. Erre ezt az infantilist választ adtad:
"Születési anyakönyvi kivonatot nem kérsz tőlem esetleg?"
Ezek után hogy várja el az ember, hogy bármilyen fokon is komolyan vegyen téged?
Nem mellesleg azon rugózik az aktuális "bulvárpolitika", hogy Magyar Péternek össze kell-e fognia másokkal vagy sem, erre reflektálva mondta azt, amit. Ezek alapján te nagyon el vagy tévedve az erdőben, és még arrogáns is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!