Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért akarja,...

Magyar Péter miért akarja, hogy 2026-ban ne is induljanak az ellenzéki pártok a választáson?

Figyelt kérdés

A Fidesz malmára akarja hajtani a vizet?

Vagy valami mentális baja van?

#Ellenzési pártok
nov. 27. 13:52
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
9-es: ismétlem, NEM ÖSSZEFOGÁSRÓL van szó a kérdésben. Hanem egy öntelt pasi kijelentéséről, arról, hogy NE INDULJANAK. Ilyet még Orbán sem mond.
nov. 27. 14:11
 12/39 anonim ***** válasza:
0%
#10, de azzal, gondolom, semmi bajod, hogy minden rohad az országban... Pedig arról nem Magyad tehet.
nov. 27. 14:11
 13/39 anonim ***** válasza:
#11, idéznéd, hogy SZÓ SZERINT mit mondott?
nov. 27. 14:12
 14/39 A kérdező kommentje:
Magyar Péter foglalkozzon a saját pártjával, a saját programjával, ha van neki, és ne a többit utasítgassa. Meglátjátok, ha hatalomra kerül, akkora diktátor lesz, hogy Orbán kismiska hozzá képest.
nov. 27. 14:14
 15/39 anonim ***** válasza:
#14, valahogy nem volt meg a Nostradamus-vénád akkor, amikor gyuri után orbira szavaztál...
nov. 27. 14:19
 16/39 A kérdező kommentje:
13-as: nem vettem diktafonra, és nem jegyeztem le gyorsírással. Ez volt a lényege, amit írtam. Nézz utána.
nov. 27. 14:22
 17/39 A kérdező kommentje:
12-es: dehogyisnem. Azzal van a legnagyobb bajom. Azért aggódom, hogy így viselkedik Magyar Péter. Nem tudok bízni benne.
nov. 27. 14:23
 18/39 A kérdező kommentje:

15-ös: soha életemben nem szavaztam Orbánra, és nem is fogok. Az, hogy nem tetszik MP viselkedése és kijelentései, nem jelenti azt, hogy az általad említettekre szavaztam. Sőt, szívesen szavaznék MP-re, de nem tudok bízni benne. Nagyképű, nem tud viselkedni, átgázol embereken. Ezért aggódom, és mióta a fenti kijelentését hallottam a tv-ben, még kevésbé bízom benne.

Kezdetek olyanok lenni, mint a Fidesz-hívők, bármit csinál a bálványotok, nem számít. Imádjátok tovább.

nov. 27. 14:26
 19/39 A kérdező kommentje:
Pedig igenis most kellene figyelmeztetni, hogy vigyázzon, mit mond és cselekszik. Még időben lenne.
nov. 27. 14:27
 20/39 anonim ***** válasza:
#16, tehát, ha jól értem, akkor ezt akkor mondta, amikor a közvetlen környezetedben volt, tehát a SAJÁT FÜLEDDEL HALLOTTAD, nem mondjuk csak olvastad valahol, vagy ilyesmi... Mert, ugye, utóbbi esetben képes lennél forrást megjelölni.
nov. 27. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!