Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaznál, ha most...

Kire szavaznál, ha most lennének a választások?

Figyelt kérdés

nov. 25. 17:27
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Tisza Párt
Mi Hazánk
DK
Egyéb
Nem szavaznék
58 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Ma a Tiszára és holnap a TISZÁRA!
nov. 25. 17:28
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
1# 2026 ban meg már a Fideszre 😂😂
nov. 25. 17:42
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Azt mondjuk nem értem, hogy aki nem a fideszre vagy a Tiszára szavaz, az miben reménykedik. Értem, hogy vannak elvek, de az összes többi párt szerintem a következő választáson esélytelen lesz. Egy esetleges Tisza győzelem esetén talán lenne esély a következő választásokon a kisebb pártoknak is, ha a fidesz nyerne, akkor viszont marad ez az esélytelen vergődés, az egyetlen eredmény, hogy esetleg 1-2 képviselőnek lesz jó fizetése, de a világon semmit nem tudnak tenni azokért, akik rájuk szavaztak.
nov. 25. 17:45
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

TISZA pártra fogok, mert jelenleg nekik van esélyük nyerni a FIDESZ ellen. Ha jön másik párt ami nem szélsőséges, akkor azokra fogok (Erre kevés az esély).

Igazából én a FIDESZ ellen szavazok, nem a TISZA pártra.

Fő ok: Elegem van az undorító, hazug, erkölcstelen propagandából (M1, Megafon, plakátok, …)

nov. 25. 18:06
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon szívesen elmondom neked, hogy miben reménykedünk. Reménykedünk abban, hogy egyszer ebben a nyomorult életben azoknak a hangja is hallható lesz, akik nem sodródnak a szellemileg roncstelep tömeggel. Reménykedünk abban, hogy felnyílik az emberek szeme, és elhatárolódnak az egyszerű, primitív, demagóg és populista politikától (lásd Fidesz és Tisza). Reménykedünk abban, hogy a fideszesek és a "bárkijobbmintorbán" szavazók egyszer félreteszik a személyes sérelmeiket, és az ország érdekében kezdenek el gondolkodni. Reménykedünk abban, hogy a mi pénzünkből eltartott, semmire sem alkalmas, formális NER-pozíciókkal rendelkező, üres fejű kirakatbábok örökre eltűnnek a magyar közéletből (lásd Magyar Péter). Reménykedünk abban, hogy megszűnünk egyszer összeszerelő üzem lenni, és abban, hogy megállítható a középosztály rohamos ütemben történő felszámolása (lásd Orbán). Reménykedünk abban, hogy lesz egyszer szóra érdemes eü és oktatás, lesz minőségi mezőgazdaság, ipar és szolgáltatás. Reménykedünk abban, hogy egyszer végre kimászhatunk ebből a pöcegödörből, amit ti annyira élveztek, és végre lehetünk polgári ország a szó hagyományos értelmében.

nov. 25. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

És ki volna az, aki szerinted alkalmas lenne olyan változást elérni, amiben reménykedsz? Tényleg érdekelne.

nov. 25. 18:30
 7/14 Dongaben ***** válasza:
15%
MHM👍
nov. 25. 19:07
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Holló Rend Párt
nov. 25. 19:10
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
MHM egy náci párt. 20. században a szarságukat bemutatták, nem kell több belőle köszi. Próbáljunk ki mást.
nov. 25. 19:12
 10/14 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom az 5. hozzászóló Mi hazánkos.

Én személy szerint nem hiszek a politika általi megváltásban.

Mióta létezik az emberi társadalom azon lovagolunk, hogy ki lenne a jobb vezető. Törzsfőnökök, királyok, uralkodók és politikusok váltogatták sorra egymást, míg az átlag ember abban bízott, hogy na majd ezzel a vezetővel eljön az emberiség megváltása (az adott társadalomban).

Én mondom nektek nincs igazság ezen a világon és ha valamit akarsz az élettől azt magadnak kell megteremtened. Minél hamarabb elfogadjátok a nyers valóságot annál könnyebb lesz. Máskülönben örökké délibábot fogtok hajszolni.

nov. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!