Kire szavaznál, ha most lennének a választások?
"MHM egy náci párt."
Na és akkor mi van ha náci párt? Be esik az eső a tetőn?
Szerintem a magyar választópolgárok hozzáállásának a megváltozása tudná elhozni ezt a változást.
Nem vagyok mihazánkos.
Nem. Kisebb jobboldali pártok közül fogok választani, valszeg 2RK.
Persze, de a jelenlegi helyzetben mennyi esély van erre, hogy a választópolgárok hozzáállása 180 fokot változik? Megmondom, szinte semmi.
Lehet reménykedni, csak újabb 4 elcseszett fideszes évünk lesz, ha most nem lesznek leváltva.
Ha Magyar Péter a maga népszerűségével a kritikai viszonyulást szorgalmazná, akkor talán lenne rá esély, hogy felébredjenek az emberek, és agymosott droidok helyett felelős állampolgárok legyenek.
De amíg ő is ugyanúgy nyomatja a demagóg dumáit, a populista szövegeit, a butított üzeneteit, addig az én szememben nem több, mint a NER begyulladt vakbele, ami túl sok kárt nem fog okozni a gazdatestnek.
Én úgy látom, hogy itt nincs semmiféle bizonytalan kétesélyes lehetőség. Adott egy kormány és egy ellenzék: mindkettő agymosást végez, hazudik, korrupt, demagóg, populista. Adott egy kormánypárti és egy ellenzéki tábor: mindkettő nagy többségben agymosott, naiv, megalkuvó, buta. Miben érhető tetten ez a fene nagy lehetőség, amiről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!