Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan ennyire fogalmuk...

Komolyan ennyire fogalmuk sincs a valóságról a képviselőknek?

Figyelt kérdés
A városban hatalmas a munkanélküliség. Ez ügyben beszélgettem az rgyik helyi képviselővel. Mondtam, hogy a belvárosban sincsenek üzletek, mert az önkormányzat megemelte a bérleti díjakat. Mondtam, hogy a gyárakba 2-3 műszakba biorobotokat vesznek fel, azokat is max 3 hónapra. Mondtam hogy egy eladói állásra pár nap alatt több mint 100 ember jelentkezik. Erre megkaptam hogy állasbörzére kell menni. Mondom igen, munkaerő kölcsönzők vannak kint, biorobotokat keresnek akiket a kedvezmények letelte után lecserélnek. Nézzünk neten munkát. Elküldtem a neten található, a városban fellelhető álláshirdetéseket. Válasz: rossz oldalon nézzük a munkát. Mondom ok, kérek linket hol nézzük? Válasz: egy fotó volt egy állásbörzéről ahol fentebb írtam mi van. Lényeg, hogy semmiképpen nem akarják bevallani hogy munkanélküliség van a városban, sőt, ellenkezőleg, millió munkalehetőség van! Megjegyzem ellenzéki képviselő az illető, tehát ez esetben nem lehet a fidesszel jönni. Ennyire nem a realitásban élnek, vagy ennyire nem érdekli őket saját magukon kívül senki sem?
nov. 26. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

A képviselő nincs elrugaszkodva teljesen a valóságtól.

Valószínűleg, ahogy te is és sokan mások, egy érettségivel akarnak szellemi munkát végezni, magas bérért, kevés felelősséggel.Ez mellé nem tudok sem angolul sem más nyelven.

nov. 26. 11:19
 2/11 A kérdező kommentje:
1-es mondom egy eladói állásra több mint száz ember jelentkezik pár nap alatt! Miröl beszèlsz? Sima eladói amihez erettségi sem kell.
nov. 26. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj ki egy normális szakmát pl villanyszerelő és legyél EV. Rengeteg lóvét fogsz keresni. Annyi munkád lesz, h nem fogod győzni.
nov. 26. 11:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, ő 3 ée keres informatikust a cégéhez, és nem talált megfelelőt.
nov. 26. 11:25
 5/11 A kérdező kommentje:
3-as vicces vagy. A szakemberek nagy része külföldön van. Szerinted miert?
nov. 26. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
23%

4#

Ez azért van, mert nem akar fizetni.

A piacgazdaságban a "nincs" nem létezik.Olyan van,hogy nem tudják megfizetni.

nov. 26. 11:27
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os én ezt már meg sem említettem neki. Rendesen felhúzott. Minden munkanélküli lusta, miert nem tanult, miert nem ez az amaz.
nov. 26. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

6#

A munkanélküliségnek sok fajtája van.

Nyilván, akinek jó végzettsége van, az válogat és kimaxolja azt a 3 hónapos időszakot.

nov. 26. 11:44
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as nincs miből válogatni!
nov. 26. 11:45
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

"3-as vicces vagy. A szakemberek nagy része külföldön van. Szerinted miert?"

Pont ezért van hiány. A villanyszerelő és társai aranyat érnek itthon és simán garantált az 1 millió nettó itthon is, ha ügyesen dolgozol. Nem az érettségivel rendelkező szakma nélküli vagy bolti és virágkötői szakmával rendelkező emberekre van szükség vagy bölcsészdiplomásokra.... tanulj és lesz jó melód.

nov. 26. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!