Amennyiben a Tisza valódi, hiteles, szakmailag megfelelő képviselőkkel, komolyabb botrány nélkül elvégzi a pártalapitást, lehet 2/3-os Tisza győzelem 2 év múlva?
Ott van a cikkben leirva, elég sokáig tárgyaltak, ha ez valódi koalició lesz, egy olyan emberre fogtok szavazni, aki azelőtt a fidesszel szövetkezik, hogy megválasztották volna miniszterelnöknek.
Én szóltam februárban is és most is szólok.
Ez a fickó nem őszinte és nincs creditje egy sem és nem azért, amit a kesma rádobál, hanem, mert 20 évig semmi problémája sem volt ezzel a párttal és egyre inkább kezd igazolódni.
Én szóltam.
#9: Elolvastam a cikket, nem látok bene kivetnivalót. Azzal tud szövetkezni, aki a közgyűlésben van, azzal nem, aki nincs. Így ebből kell válogatni. A Fidesz és a kék Fidesz nem jöhet szóba, így marad ez (bar szerintem ebből se lesz semmi).
Egyébként Vitézyre sok ellenzéki is szavazott, és értem én, hogy fideszes kötődése van, de még mindig nem egy Szentkirályi kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!