Az ellenzékiek miért nem tudják elfogadni, ha valaki oroszpárti?
#29 Ja, ha te ezt kitaláltad, akkor Putyin biztos világuralomra tör :D Nagyon gyengén műveled a trollkodást, Sanyikám, a gazdád helyében én nem adnék pénzt ezért.
#30 Pl.: [link]
Az más kérdés, hogy én még a 444-en igazat nem olvastam, de ti liberálkomcsik mindent elhisztek neki.
31:
"A Mi Hazánk Mozgalom szeretné világossá tenni: Az 1956-os hősök éppen azt tanították meg nekünk, hogy minden külső támadás ellen meg kell védeni Magyarország függetlenségét! Más kérdés, hogy jelenleg nem Oroszország, hanem az Amerikai Egyesült Államok (és Brüsszel) felől avatkoznak be a magyarországi választásokba, szuverenitásunkat abból az irányból veszélyeztetik.”
Ebben nincs benne, hogy Oroszország győzelme lenne a magyar érdek.
Abból, hogy szerinte nyugatról fenyegetik a szuverenitásunkat, és ez a nyugat Ukrajnát támogatja, még nem következik, hogy magyar érdek lenne, hogy az Oroszok a határainkig előrenyomuljanak, legalábbis Toroczkai nem utalt semmi ilyesmire.
Tehát továbbra is kérdezem, hol állította Toroczkai, hogy az Orosz háborús győzelem Ukrajna felett érdekünkben állna? Fenntartom állításomat, hogy soha egyetlen EU-s politikus sem vállalt fel ilyen véleményt. Sokaknak van bajuk az EU-val és Ukrajnával is, de senki, soha nem szurkolt emiatt annak, hogy az Oroszok győzzék le Ukrajnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!