Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek miért baj...

Az ellenzékieknek miért baj az, hogy sok fiatalnak Szoboszlai Dominik a példaképe?

Figyelt kérdés
Miért baj a balliberálisoknak, hogy egy Magyarországot, a magyar nemzetet képviselő labdarúgó a kisgyerekek kedvence, példaképe. Ha egy LMBTQ híresség vagy egy ócska amerikai sztár lenne a példaképük, akkor bezzeg nem kárognának a lipsik!

ma 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Túlzott általánosítás és sértő amit mondasz… Engem ellenzékiként az se zavar ha valakinek Orbán Viktor a példaképe.
ma 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Én nem szeretem Domnikot.

Elismerem a tehetségét, mert tényleg tehetséges.De, hogy ő is elkezdett térdelgetni a sok agyalágyulttal, unszimpatikussá tette.

ma 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Egy falábú 0....

Es nem vagyok balliberális

ma 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Sokat elmond a Fidernyákokról, hogy számukra egyetlen példakép egy semmirekellő focista.
ma 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Azt csak mellékesen megjegyzem, hogy Szoboszlai Dominik egyetlen valamirevaló magyar focistaként nem FideSS-es nevelés, szóval meglepő, hogy a buta Fideszesek pont vele példálóznak.
ma 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Miért van az, hogy az orbánistáknak mindenki balliberális, aki nem azt szereti mint ők? És hoonan veszik auz ilyen sunyio hazugságaikat, hogy Szoboszlait nem szereti aki baloldali?

Tényleg ennyira faék egyszerűségű a gondolkodásuk?

ma 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
2-es ők nem agyalágyultak,csak nem értenek egyet azzal, hogymiért kell egy ember nyakára rátérdelni csak azért, mert fekete
ma 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
15%
És miért kell megölni
ma 18:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Az ellenzékieknek meg a magyarságoz egyáltalán nem kötődő amerikai sztárocskák és az LMBTQ paprikajancsik a példaképeik.

ma 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok liberális, de az a gyerek egy nulla. Nyáron úgy ment ki a foci EB-re, mint valami világsztár, hatalmas mellénnyel, a földre nem lépett volna, ha nem lett volna muszáj. Aztán bemutatta a nagy semmit.

Akinek egy ilyen gyerek példakép, annak gratulálok!

ma 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!