Miért érzi úgy egy tanár,hogy homoszexuális propagandát kell vetítenie a diákoknak és rájuk erőltetni?
Törvény van arról,hogy a gyerekeket nem lehet ilyen dolgokkal traktálni.
Ők jelezték is,hogy nem akarják, erre a pedagógus, sunyi módon erőből rájuk tolta.
Ami gusztustalan,hogy az eset jelentése után, bosszút is akart állni a diákokon, "előrehozott" dolgozattal.
Úgy néz ki,hogy az ifjúságnak még van immunrendszere, ugyanis azonnal jelentették és kirúgni sem kellett, mert felmondott magától.Az igazgató helyében, fegyelmit indítanék ellene és eltiltatnám minden oktatási tevékenységtől.Nem való gyerekek közé az ilyen.
Mit lesz legközelebb, kötelező tanulmányi kirándulás a melegfelvonulásra?
Elég már ebből a propagandából.
Nekem is van két ikerlányom és féltem is őket az ilyesmitől.Már az oktatásban dolgozókban sem lehet megbízni.
A 39-es vagyok.
Számítotttam arra, hogy ismét rövid választ fogok kapni tőled. Az eddig megnyilvánulásaidat nézve ez várható volt. Szerintem felesleges lesz nekem olyan hosszasan kifejtenem mindet ha úgyis kihagyod azokat amik kényelmetlenek számodra. A pimasz smiley-k pedig nem fogják azt az érzést kelteni bennem, hogy még mindig nyeregben vagy. Aránytalanul sokat gépeltem hozzád képest, te pedig csak egy cetlinyit írsz vissza. Ráadásul mostanában nincs is igazán időm ilyesmikre. Te pedig addig szépen lealázol. Na akkor kezdem.
"Szerintem ezek amiket írtam remekül megvilágítják, miért van tele az a bizonyos hócipő az LBT-sekkel."
"De hát ez a TE példád volt, nem? Te mondtad, hogy úgy kéne kezelni a homárságot, mint a balkezességet. Akkor ki is dobál ide-oda mindent, ami eszébe jut?? :D"
Nem próbálok meg megkerülni semmit se ravaszul. Még mindeg te dobálsz ide-oda mindent, ami eszébe jut. Sőt te még meg is próbálsz úgy vitázni velem, hogy átirányítasz más irány felé. Meg is mondom, hogy miért.
A 31-es kommentemben világosan és egyértelműen csak a meleg férfiakról/fiúkról mint emberekről beszéltem és nem pedig magáról az LMBT mozgalomról. Én NEM a mozgalomról akartam ott beszélni. Ebben az országban 150ezer és 200ezer közé tehető a meleg férfiak létszáma. Melegek már az emberiség kezdetén is lehettek, az LMBT mozgalom/mozgalmak meg kb a 70-es évek óta. Attól, hogy valaki melegnek születik még nem lesz tagja automatikusan egy mozgalomnak. Nem kéne úgy kezelni minket mintha mind valami LMBT ügynökök lennénk akik egytől egyig ugyanazt akarják és mindenben nyakig benne vannak.
A balkezeseket példaként hoztam fel. Azt akaram mondani, hogy akárcsak őket, úgy minket se kell imádni se utálni. Erre te máris előjöttél a különböző tevékenységekkel (népszerűsítés) meg jelenségekkel (álláspozíció, meleg filmszereplő...) amikhez a többségünknek nincs köze, mert bizony nem vagyunk benne és nem is tettünk semmit se azért, hogy azok úgy legyenek. A 39-esben többek közt azt akartam elérni, hogy meglásd azt, hogy attól, hogy valaki meleg még nem lesz tagja a mozgalomnak, nem végez aktív tevékenységet, nincs benne semmi olyasmiben, hogy legyenek-e meleg karakterek a filmekben, meg hogy előnyben legyen részesítve egy pozíció betöltésénél. Mi a többi emberhez hasonlóan éljük a hétköznapi életünket és próbálunk elboldogulni. Nem én kerülgetek, hanem te akarsz úgy vitatkozni, hogy kevered a melegeket a mozgalommal, konkrétan mintha egynek is kezelnéd a két dolgot. Én pedig nem egyszer kíséreltem felhívni a figyelmedet arra, hogy HAHÓÓ mennyire nincs az úgy, hogy mi magunknak köszönhetünk minden irántunk érzett utálatot.
Ja és ne hívd a homoszexualitást homárságnak. A homár egy ízeltlábú állat. Mi emberek vagyunk. Ha szerinted ez elfogadható és nem kéne sértőnek találnom akkor ennyi erővel remélem te sem tartanád sértőnek ha a heterókat herkentyűnek nevezném.
https://www.youtube.com/watch?v=sbCAUF99aso
Schiffer olyan 17-18 percnél remekül megfogalmazza, miről is szól az LMBTQ mozgalom. Csak példaként említi a mondandójához, de tűpontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!