Miért érzi úgy egy tanár,hogy homoszexuális propagandát kell vetítenie a diákoknak és rájuk erőltetni?
Törvény van arról,hogy a gyerekeket nem lehet ilyen dolgokkal traktálni.
Ők jelezték is,hogy nem akarják, erre a pedagógus, sunyi módon erőből rájuk tolta.
Ami gusztustalan,hogy az eset jelentése után, bosszút is akart állni a diákokon, "előrehozott" dolgozattal.
Úgy néz ki,hogy az ifjúságnak még van immunrendszere, ugyanis azonnal jelentették és kirúgni sem kellett, mert felmondott magától.Az igazgató helyében, fegyelmit indítanék ellene és eltiltatnám minden oktatási tevékenységtől.Nem való gyerekek közé az ilyen.
Mit lesz legközelebb, kötelező tanulmányi kirándulás a melegfelvonulásra?
Elég már ebből a propagandából.
Nekem is van két ikerlányom és féltem is őket az ilyesmitől.Már az oktatásban dolgozókban sem lehet megbízni.
A film 1995-ös, szerinted akkor milyen melegpropaganda volt? ...
A gyerekeidet meg inkább a korlátolt szüleitől kellene féltened...
Én sem vagyok kíváncsi rá hogyan smárol két férfi.
A diákok esetén ezzel az volt a probléma hogy nem dönthették el hogy kihagyják ezt az élményt. Vagyis jelezék a tanárnak de az b.szott rá.
Mi a lóf.szért provokálnak folyamatosan. Miért nem értik meg hogy van aki nem kíváncsi a buzulásra. Mindenki csinálja a négy fal között.
Ki ki kellene tiltani az iskolàból az LMBTQ propaganda Egri csillagokat (Cecei Éva több jelenetben is fiúnsk van öltözve), gsdonló okból a Szent Juhannát is. Shakespeare férfihoz írt dzondtjét is tűzre kell vetni.
Kosztolányi morfinista volt. Milyen példát ad a tanulóknak?
Idióta törvények.
Tényleg ugyanaz a szexuális üzenete ha két szakállas faszi csókot ad egymásnak vagy egy szinésznő nadrágban jelenik meg egy középkori kosztümös filmben.
A tanárt biztos nagyon utálják a diákjai, hiszen előtte még soha nem hallottam arról, hogy egy diák filmnézés helyett normális órát akarna, pláne hogy emiatt felnyomja a tanárt valami felettes szervnél.
Az utána történtekből meg rögtön ki is derül, hogy nagyjából miért utálják. Kap egy figyelmeztetést a tanár, és rögtön előrehozza a dolgozatot...
Nyilván régóta érett már a bosszú ennek a köcsögnek a diákok részéről, és hát ő maga szolgáltatta az alkalmat rá a "b*zi filmmel". A vicc az, hogy szerintem még tetszett is nekik a film, biztos vagyok benne, hogy nem homofóbok a kölykök.
Továbbra sem értem hogy miért kell erőltetni a homoszexualítást ha valaki kijelenti hogy nem kíváncsi rá.
-Értem hogy nem vagy rá kíváncs de csak nézd meg egy kicsit.
-Nem akarom ne bszogass vele.
-Homofób vagy.
-Akkor homofób vagyok hagyj már békén.
Miért érzed úgy kérdező, hogy propaganda volt?
Pláne, hogy te linkelted a cikket miszerint a tananyag része a szimbolizmus.
Ami szerint 16 éven felüliekből áll az osztály.
#6 hozzászólnak valószínűleg igaza lehet.
EltonJohn-t sem hallgatnának, Vagy Queen-t, mert Freddie Mercury is minimum biszex volt?
Nem kellene bezúzni azokat a felvételeket ahol Ferencsik János vezényelt, Melis Görgy énekelt, azokat a filmeket amikben Márkus László, vagy Gobbi Hilda játszott?
Antal Imre maradhat a Tv archívumában?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!