Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzi úgy egy tanár,hogy...

Miért érzi úgy egy tanár,hogy homoszexuális propagandát kell vetítenie a diákoknak és rájuk erőltetni?

Figyelt kérdés

[link]

Törvény van arról,hogy a gyerekeket nem lehet ilyen dolgokkal traktálni.

Ők jelezték is,hogy nem akarják, erre a pedagógus, sunyi módon erőből rájuk tolta.

Ami gusztustalan,hogy az eset jelentése után, bosszút is akart állni a diákokon, "előrehozott" dolgozattal.

Úgy néz ki,hogy az ifjúságnak még van immunrendszere, ugyanis azonnal jelentették és kirúgni sem kellett, mert felmondott magától.Az igazgató helyében, fegyelmit indítanék ellene és eltiltatnám minden oktatási tevékenységtől.Nem való gyerekek közé az ilyen.

Mit lesz legközelebb, kötelező tanulmányi kirándulás a melegfelvonulásra?

Elég már ebből a propagandából.

Nekem is van két ikerlányom és féltem is őket az ilyesmitől.Már az oktatásban dolgozókban sem lehet megbízni.

nov. 24. 17:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%
Inkább az gondolkodtat el, ha én azt mondom, nem vagyok kíváncsi egyik lelki beteg költő öngyilkos hajlamaira vagy magánéleti megnyilvánulásaira, akkor én is mondhatom, hogy nekem aztán senki ne olvasson fel Petőfit, Aranyt, Kosztolányit?
nov. 24. 19:20
 12/25 anonim ***** válasza:
16%

El vagy tévedve. Linkelj már valami felvételt amelyben Antal Imre a szexualítását reklámozza.

Az általad felsorolt emberek nem azzal foglalkoztak 0-24 ben hogy ők nem heteroszexuálisok. A rajongóik is leszarták nagy ívben.

Csak az elkorcsosult LMBTQ propaganda próbálja elferdíteni a többségi társadalom hozzáállását.

nov. 24. 19:22
 13/25 anonim ***** válasza:
20%

Ha Melis György énekel akkor örömmel meghallgatom.

Ha meleg propagandát nyom akkor elküldöm a búsba.

Ilyen egyszerű.

nov. 24. 19:24
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, nekünk valamiért a Holt költők társasága, a Forrest Gump vagy a Rekviem egy álomért jutott vetítéseken. (A legutolsó meg is viselte az osztályt, eszébe se jutott senkinek drogozni.) Irodalom órán pedig irodalmi műveket dolgozunk fel.

Mondjuk személy szerint Ady költészeténél limitálnám, mennyit foglalkozhatnak vele, mert túl van értékelve és valamiért az összes magyartanár szerelmes belé.

Akinek nem tetszik, hogy a diákok kifejezik, ha egy tanár olyat tesz, amit nem tehet, nálunk is volt olyan tanár, akit a hímsoviniszta megjegyezései miatt az osztály feltolt az OFŐ-nél, aki számon is kérte érte.

nov. 24. 20:03
 15/25 anonim ***** válasza:
14%

10. A szexuális tartalom premierplántba gyerekek arcába tolása és a nemi identitása valakinek az két külön dolog. Te sem az utcán éled a nemi életed. Tehát az sem látja mindenki. De attól tudhatja, hogy te hetero/lmbtq vagy. Alapjáraton az utóbbi senkit nem érdekel, az előbbiért viszont elővesznek és büntetést kapsz.

Tehát a szimbolizmus valóban az, lehet meleg alkotó is, senkit nem érdekel. Viszont a kifejezetetten meleg kapcsolatot propagáló tartalmat - pláne ha kifejezetten kérték a gyerekek, hogy ne akarják - ne nyomják már le oktatás címszó alatt.

nov. 24. 20:07
 16/25 anonim ***** válasza:
19%

Bemegy egy férfi a kocsmába, rendel öt konyakot, majd gyors egymásutánban lehúzza. A csapos együttérzőn megjegyzi:

- Nehéz napja volt, ugye?

- Hajjaj, ma tudtam meg, hogy meleg a fiam.

Másnap ismét bejön, rendel megint öt konyakot, megissza őket. A csapos megkérdi:

- Még mindig a tegnapi dolog miatt iszik?

- Nem, ma megtudtam, hogy az öcsém is a fiúkat szereti.

Harmadnap már eleve részegen jön, és tíz konyakot rendel. A csapos szánakozva kérdezi:

- Hát maguknál senki sem szereti a nőket?

- Dehogynem, a feleségem...

nov. 24. 20:25
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Apa megkergettek a skinhead-ek.

Miért nem futottál el fiam ?

Tűsarkúban ?

nov. 24. 20:28
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

A filmben megjelenik a homoszexualitás, de nem népszerűsíti azt.

Egyébként italreklámtól nem lesz senki alkoholista. Melegekkel goglalkozó mű nem tesz azzá.

nov. 24. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:
36%

17.

Durva! Volt valami vicc is csak nem találom a két kos beszélget.

nov. 24. 20:32
 20/25 anonim ***** válasza:
63%
Nem létezik homoszexuális propaganda.
nov. 24. 21:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!