Miért érzi úgy egy tanár,hogy homoszexuális propagandát kell vetítenie a diákoknak és rájuk erőltetni?
Törvény van arról,hogy a gyerekeket nem lehet ilyen dolgokkal traktálni.
Ők jelezték is,hogy nem akarják, erre a pedagógus, sunyi módon erőből rájuk tolta.
Ami gusztustalan,hogy az eset jelentése után, bosszút is akart állni a diákokon, "előrehozott" dolgozattal.
Úgy néz ki,hogy az ifjúságnak még van immunrendszere, ugyanis azonnal jelentették és kirúgni sem kellett, mert felmondott magától.Az igazgató helyében, fegyelmit indítanék ellene és eltiltatnám minden oktatási tevékenységtől.Nem való gyerekek közé az ilyen.
Mit lesz legközelebb, kötelező tanulmányi kirándulás a melegfelvonulásra?
Elég már ebből a propagandából.
Nekem is van két ikerlányom és féltem is őket az ilyesmitől.Már az oktatásban dolgozókban sem lehet megbízni.
"Ha egyeseknek van joguk homoszexuálisnak lenni, akkor másoknak meg joguk van homofóbnak lenni.
Miért lenne kötelező imádni a homoszexuálisokat?"
Most leírok pár hasonló példát és találd ki, hogy mi bennük a baj:
"Ha egyeseknek van joguk férfinak lenni, akkor másoknak meg joguk van férfigyűlölőnek lenni.
Miért lenne kötelező imádni a férfiakat?"
"Ha egyeseknek van joguk nőnek lenni, akkor másoknak meg joguk van nőgyűlölőnek lenni.
Miért lenne kötelező imádni a férfiakat?"
"Ha egyeseknek van joguk balkezesnek lenni, akkor másoknak meg joguk van balkezesgyűlölőnek lenni.
Miért lenne kötelező imádni a balkezeseket?"
Remélem lejött neked az, hogy mi itt a baj. Az, hogy valaki homoszexuális-e/férfi-e vagy nő/balkezes-e az nem döntés vagy jog kérdése. Valaki vagy olyan vagy nem olyan függetlenül attól, hogy akart-e olyan lenni vagy sem. A gyűlölködők pedig eldönthetik azt, hogy gyűlölködjenek-e céltalanul egy veleszületett ártalmatlan tulajdonság miatt nem. Mellesleg senki nem mondta azt, hogy kötelező imádni a homoszexuálisokat. Nem is imádni kellene őket, hanem úgy kéne hozzáálni mint például a balkezesekhez. Azokat épp elméjűek se nem imádják, se nem utálják.
"#27 Fordítva ülsz a lovon. Nem a homároknál tellik be a pohár, nem ezt írtam. Egyszerűen nem normális dolog az utcára vinni és mutogatni a szexualitásunkat. Mi - heterók - sem megyünk felvonulni félpucéran, mindenféle szex-szimbolumokat lebegteve az utcára, nem pajzánkodunk nyilvánosan. Elfogadjuk hogy ha másnak más a szexualitása, de ne kelljen már az utcán ezt bámulni. Az közterület. A szex meg a 4 fal közé való. Erre te meg kiakadsz b..dmeg hogy én homofób vagyok????!! Ugyanmár."
Azt nem értem, hogy miért gondolják még mindig azt, hogy a melegekre jellemző általános tulajdonság a vonulgatás. Ha azt mondjuk, hogy Magyarországon 10 millió ember él és a férfiaknak 3-4 százaléka meleg, akkor ez azt jelenti, hogy ebben az országban 150ezer-200ezer meleg férfi és fiú él. Azon a budapesti felvonuláson ha a kb 2000-5000 részvevőből 200-400 meleg akkor sejteni lehet, hogy mennyire lehetne ráhúzni a melegekre a vonulgatást mint általános tulajdonságot. Értsd: jelentéktelenül kevés meleg vonulgat. A 150 ezernek az 1 százaléka az 1500, a 200 ezernek pedig 2000. Ez pedig azt jelenti, hogy a felvonuláson a melegeknek 1 százaléka sem vesz részt. A többség észrevétlenül éli hétköznapjait. Erre ti mindig a felvonuláson pörögtök. Mikor fogjátok végre észrevenni ezt? Mit kéne tennünk, hogy ezt végre elhiggyétek?
"Nem is imádni kellene őket, hanem úgy kéne hozzáálni mint például a balkezesekhez. "
Egyébként a balkezesek mikor mentek az iskolákba népszerűsíteni a balkezességet?? Mikor vettek fel pozíciókba embereket CSAK AZÉRT, mert balkezes? Mikor rendeztek "balkezes felvonulás"-t???
Remélem lejött neked az, hogy mi itt a baj... :D
A 31-es vagyok. Én írtam a 32-est is.
Nem értem miért te reagálsz a 31-es kommentemre. A pipákat nézve nem te vagy a 26-os válaszoló de mindegy.
Nem tűnsz nekem komolyanvehetőnek ha már így gúnyolódsz rajtam meg okostojásnak, kukának nevezel. Ide-oda dobálsz mindent ami csak hirtelen eszedbe jut hátha sikerül engem elintézni. Mindezt amit idehánytál egyetlen egy kommentbe is elfért volna, nem kellett volna külön elküldeni őket. Egyébént dolgom volt és nem volt időm állandóan feljönni ide. Látom te időmilliomos vagy. Na akkor haladjunk sorban.
"Egyébként a balkezesek mikor mentek az iskolákba népszerűsíteni a balkezességet?"
A balkezességet nem lehet népszerűsíteni, ezt szerintem te is jól tudod. Hiába mondogatnák azt, hogy milyen jó balkezesnek lenni, ettől nem fognak azzá válni mivel az egy velünk született dolog. Ugyanez igaz a melegségre. Azt se lehet terjeszteni. Amit csinálnak azok akiket "népszerűsítőknek" nevezel, az az, hogy ne legyen kirekesztett a melegség. A heterókat soha a büdös életben nem lehet meleggé változtatni. Legfeljebb az történhet meg, hogy a biszexek bátrabban összeállnának a saját nemükkel mert nem kezelnék többé azt tabunak. Ettől látszólag úgy tűnhet neked, hogy több lett a meleg és hogy bizony lehet terjeszteni a melegséget. De nincs így. Ezért nem lehet beszélni a melegség népszerűsítéséről. Ha a melegség puszta létezésének megemlítése népszerűsítésnek minősülne, akkor ennyi erővel aztán a világon minden népszerűsítés. Népszerűsítés beszélni a fogamzásgátlásról, a jogokról, a kontinensek országairól, az éghajlatváltozásról. Én világéletemben azt láttam mennyire jó és szép dolog heterónak lenni és mégsem lettem az. Ennyire hatásos a heteróság "népszerűsítése" is.
"Mikor vettek fel pozíciókba embereket CSAK AZÉRT, mert balkezes?"
A balkezességgel kapcsolatos rendezvényeken biztos akadtak olyanok, de ott ez érthető is. Én még nem is hallottam arról, hogy csupán a melegsége miatt vettek fel valakit. Ha már nem hallottam arról, akkor biztos, hogy nem lehet valami gyakori dolog. Nem láttam még olyan hirdetést, hogy kifejezetten meleg munkavállalót keresnek egy nem melegekkel kapcsolatos álláshelyen. De ha elárulnád hol, mennyi és milyen cégeknél részesítenek előnyben melegeket akkor megköszönném. Addig én ezt nem tudom komolyan venni. Márcsak azért sem mert szerintem erről nem mi tehetünk. Mégis hogy érnék el Magyarország melegei azt, hogy ez a jelenség megvalósuljon? Titokban több tízezer meleg lobbizna itt az országban jogi úton, hogy rávegyék a cégeket erre? Hogyan képzeled ezt el? Szerinted ezt mi értük el? Szerinted ilyen nagy szuper hatalmunk van?
"Mikor rendeztek "balkezes felvonulás"-t???"
Évente megrendezik az "International Lefthanders Day"-t. A legutóbbi most augusztus 13.-án volt. És látod nem háborodnak fel ezen a nem balkezesek. Valamiért ez békésen lezajlik és nemigen hallunk "balkezesfóbokról".
"Mikor hangsúlyozták TUDATOSAN mindenféle sorozatokban, filmekben, hogy főhősünk bizony egy BALKEZES?!"
Nem tudok én egyről sem. Arról pedig, hogy miért vannak céltalanul melegek néhány sorozatban meg filmben, arról nem mi melegek tehetünk. Nekünk magyarországi melegeknek (és rajtunk kívűl több száz millió külföldi melegeknek) nincs befolyásunk abban, hogy a hollywood-i filmrendezők és forgatókönyvírók milyen szereplőket tegyenek a műsoraikba. Nem tudom miért minket tartasz felelősnek ezért. Szerinted mi odatelefonálunk nekik és megfenyegetjük őket, hogy igenis legyenek meleg karakterek mert különben baj lesz? Nagyon úgy nézel ki mint egy konteós, összeesküvés-elméletekben hívő aki megvan győződve arról, hogy mi csúnya gonosz melegek tönkre akarunk titeket tenni és óriási nagy hatalomra tettünk szert amivel aztán elképesztő dolgokat tudunk elérni.
"Ha mindez megtörtént volna, akkor most lennének "balkezes-fóbiások" is, erre mérget vehetsz."
Nem hiszem. Ahogy már írtam is, vannak nekik külön rendezvényük, programjuk és nem hallani arról, hogy ellenszevesek lettek volna sokan ettől. Egyébként tévedés abban hinni, hogy csakis az ilyen dolgoknak köszönhetően jelennének meg különböző fóbiás emberek. A balkezeseket például jó sokáig üldözték, extrém esetekben még boszorkánysággal is vádolták őket meg máglyán is elégették őket. Ezek pedig pont régebben történtek mikor még külön napjuk se volt.
"Nem mellesleg: az hogy valakinek valamitől fóbiája van, szintén nem választható dolog. Vagy szerinted, akinek pókiszonya, víziszonya stb van az azért van mert ő AKARTA??? Okostojás..."
Érdekes, az előbb azt akartad bebizonyítani, hogy azért vannak homofóbok mert "mi felidegesítjük" az embereket a melegséggel. Most pedig azt akarod mondani, hogy a homofóbia egy született dolog mint a pókiszony. Most úgy nézel ki mint aki maga sem tudja mit gondol. És még engem nevezel okostojásnak...
Nem számítok arra, hogy értelmes választ kapok tőled. Ha azt látom, hogy továbbra is úgy viselkedsz akkor ignorálni foglak. Ja és ha válaszolsz, akkor ne külön kommentekbe írd a válaszod, hanem egybe.
"ami csak hirtelen eszedbe jut"
Szerintem ezek amiket írtam remekül megvilágítják, miért van tele az a bizonyos hócipő az LBT-sekkel. Az, hogy ezeket ravaszul megpróbálod megkerülni nem fog menni.
"A balkezességet nem lehet népszerűsíteni, ezt szerintem te is jól tudod"
De hát ez a TE példád volt, nem? Te mondtad, hogy úgy kéne kezelni a homárságot, mint a balkezességet. Akkor ki is dobál ide-oda mindent, ami eszébe jut?? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!