Miért van most ilyen 2006-os kormányváltó hangulat, amikor idén is elvileg óriásit növekedtek a reálbérek?
Papíron a reálbérek óriásit növekedtek még most is, háborús gazdaságban. 4%-os infláció mellett 9%-os béremelés mellett döntöttek, az 5% reálbér emelkedés, 5%-kal több a vásárló értéke a béreknek 1 év alatt. Elvileg mindenkinek elégedettnek kellene lennie.
Ehelyett meg 2006 óta nem láttam ilyen elégedetlenséget, egyre szélesebb tömegeket érintve. És ezt már nem csak én érzem, hanem a közfelmérések is alátámasztják már 4 különböző statisztika is a Tisza előnyét méri a Fidesszel szemben.
De ha egyszer növekednek a reálbérek, egyre jobban élünk, akkor miért akarnak az emberek mégis kormányt váltani?
#31. Ez a nagy leállás?
Igen, azt is csak tizenéve hallgatom, hogy oktatásegészségügy, komoly, hogy ennyit tudtál benyögni? :) Totálisan vitaképtelen az ellenzék, újfent meg kell állapítanom.
#33. Akkor viszont nem igazán érted a "galambbal sakkozni" mondás lényegét. És akkor még szerinted a vitapartnered az életlen kés, lol.
És ez nekem csak egy a százból, ahogy heti szinten mosom fel az ellenzéki makákókkal a padlót (meg a komplett gyakorit). Szokjad! :)
#35. "akkor magyarázd meg"
Miért magyaráznék én neked bármit?
"Ostoba, naiv idióta vagy, nem más."
Nyígjál csak szépen, zene füleimnek! :)
#37. Brühühühü, nagyon megható.
#38. Érzelemalapú érvelés. Az egészségügyi helyzetünk olyan, mint a félperiférián általában: erős közepes. Joggal feltételezhetik a választók, hogy ez nem lenne számottevően más egy másik politikai erő kormányra kerülése esetén sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!