Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van most ilyen 2006-os...

Miért van most ilyen 2006-os kormányváltó hangulat, amikor idén is elvileg óriásit növekedtek a reálbérek?

Figyelt kérdés

Papíron a reálbérek óriásit növekedtek még most is, háborús gazdaságban. 4%-os infláció mellett 9%-os béremelés mellett döntöttek, az 5% reálbér emelkedés, 5%-kal több a vásárló értéke a béreknek 1 év alatt. Elvileg mindenkinek elégedettnek kellene lennie.

Ehelyett meg 2006 óta nem láttam ilyen elégedetlenséget, egyre szélesebb tömegeket érintve. És ezt már nem csak én érzem, hanem a közfelmérések is alátámasztják már 4 különböző statisztika is a Tisza előnyét méri a Fidesszel szemben.

De ha egyszer növekednek a reálbérek, egyre jobban élünk, akkor miért akarnak az emberek mégis kormányt váltani?

nov. 23. 13:19
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
81%
Én viszont leállok a galambbal sakkozni. #30 Remélem a NER része vagy, máskülönben igen csúnya világ vár rád. Vegyük például az egészségügyet vagy az oktatást.
nov. 23. 19:32
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

#31. Ez a nagy leállás?

Igen, azt is csak tizenéve hallgatom, hogy oktatásegészségügy, komoly, hogy ennyit tudtál benyögni? :) Totálisan vitaképtelen az ellenzék, újfent meg kell állapítanom.

nov. 23. 20:04
 33/43 anonim ***** válasza:
81%
#32 Minek fejteném ki az álláspontomat részletesen, ha egy galambbal sakkozok? Ergo kapásból ellentmondtál magadnak. Ezt érvelési hibának hívják, és nem jár érte a közpénzből. Te sem a legélesebb kés lehetsz a fiókban.
nov. 23. 20:31
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

#33. Akkor viszont nem igazán érted a "galambbal sakkozni" mondás lényegét. És akkor még szerinted a vitapartnered az életlen kés, lol.

És ez nekem csak egy a százból, ahogy heti szinten mosom fel az ellenzéki makákókkal a padlót (meg a komplett gyakorit). Szokjad! :)

nov. 23. 21:31
 35/43 anonim ***** válasza:
Na, akkor magyarázd meg, hogy miért nem tetszik sokaknak a jelenlegi rezsim, hajrá, várom. Biztos lefizette őket az imperialista Nyugat. Ostoba, naiv idióta vagy, nem más.
nov. 23. 21:38
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

#35. "akkor magyarázd meg"

Miért magyaráznék én neked bármit?

"Ostoba, naiv idióta vagy, nem más."

Nyígjál csak szépen, zene füleimnek! :)

nov. 23. 21:56
 37/43 anonim ***** válasza:
81%
#36 Kikezdhetetlen érvelés, gratulálok. Néha nem ártana tükörbe nézned.
nov. 23. 22:20
 38/43 árokpart ***** válasza:
87%
32-es Menjél, feküdjél be egy budapesti állami kórházba és akkor majd megtapasztalod a csodás magyar egészségügyet. Majd írd meg, hogy milyen érzés lesz utána a poszttraumás stressz, mert lesz az fix.
nov. 23. 22:36
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

#37. Brühühühü, nagyon megható.

#38. Érzelemalapú érvelés. Az egészségügyi helyzetünk olyan, mint a félperiférián általában: erős közepes. Joggal feltételezhetik a választók, hogy ez nem lenne számottevően más egy másik politikai erő kormányra kerülése esetén sem.

nov. 24. 03:46
 40/43 anonim ***** válasza:
#39 Kívánom, hogy tapasztald meg. Ja, wc papírt majd vigyél magaddal, mert az nincs. Meg az sem árt, ha visz neked valaki ételt, feltéve ha nem moslékot akarsz enni, bár úgy tűnik abban nagyon jó vagy.
nov. 24. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!