Miért van most ilyen 2006-os kormányváltó hangulat,
amikor idén is elvileg óriásit növekedtek a reálbérek?
Figyelt kérdés
Papíron a reálbérek óriásit növekedtek még most is, háborús gazdaságban. 4%-os infláció mellett 9%-os béremelés mellett döntöttek, az 5% reálbér emelkedés, 5%-kal több a vásárló értéke a béreknek 1 év alatt. Elvileg mindenkinek elégedettnek kellene lennie.
Ehelyett meg 2006 óta nem láttam ilyen elégedetlenséget, egyre szélesebb tömegeket érintve. És ezt már nem csak én érzem, hanem a közfelmérések is alátámasztják már 4 különböző statisztika is a Tisza előnyét méri a Fidesszel szemben.
De ha egyszer növekednek a reálbérek, egyre jobban élünk, akkor miért akarnak az emberek mégis kormányt váltani?
Ez a kormányváltó hangulat ez most is ott van veled a szobában? Én ebből személy szerint semmit nem tapasztalok. Inkább nézd meg, hogy fogadták petykót Miskolcon. Na ott szembe jött keményen a valóság.
nov. 23. 14:14
12/43 árokpart válasza:
11-es Az egy szűk kissebbség volt. Inkább azt nézd meg, hogy Nyíregyházán milyen sokan voltak ilyen hidegben este ó óra után az utcai gyűlésen. A rendszerváltáskor sem volt ilyen. Egyébként a gyermekotthon állapota végleg lenullázta a komplett rendszer legitimitását.
nov. 23. 14:17
13/43 anonim válasza:
#9. "végleg kiverte a biztosítékot az emberekenél"
:DDDDDD
Mekkora egy bohóc vagy te, árokpart.
#10. "5-ös Ez a valóság nem naivitás."
Jaja, tudom...minden egyes nyomorult évben. :D Egészen a választások napjáig győzköditek magatokat, hogy itt a NER vége...aztán ugyanaz a koppanás. A szórakozás garantált. :)
nov. 23. 14:19
14/43 árokpart válasza:
13-as Miért szerinted minden normális embernél nem verte ki a biztosítékot? Elárulom neked, hogy a szolgálatok egy részénél is kiverte. Ugyanis 2024-ben nem így kellene kinéznie egy gyermekotthonnak 20 évvel az EU-s csatlakozás után.
nov. 23. 14:24
15/43 árokpart válasza:
Ez nem ideológia kérdése, hanem mint a mindnekori magyar állam működésének a kérdése.
nov. 23. 14:25
16/43 anonim válasza:
#14. "Miért szerinted minden normális embernél nem verte ki a biztosítékot?"
Ez jó, most majd akkor megint erre hivatkozva sápítozhat, meg értetlenkedhet majd az ellenzék, hogy "hát nemigaz, a gyeremekotthonok miatt már tényleg le kellett volna váltani őket, akkor miért nem?".
Pár hónapja még mindenki pedofil volt az ellenzék szerint, aki nem pártol el végleg a Fidesztől, akkor éppen az volt a mantra. Aztán mára semmi nem maradt ebből a témátokból sem. És ez teljesen érhető...olyan szinten toljátok túl a biciklit minden ügyben, hogy már akkor is lehetetlen szegény ballibeket komolyan venni, amikor kivételesen valami tényleges mondanivalójuk is van. Ez van. Ezt azonban ti baltáztátok el magatoknak, ne, a NER.
nov. 23. 14:29
17/43 anonim válasza:
Azért ez még mindig nem az a kormányváltó hangulat, ami akkor volt, de hasonlít.
nov. 23. 14:31
18/43 anonim válasza:
#17. "de hasonlít"
Ó, dehogy.
nov. 23. 14:35
19/43 árokpart válasza:
16-os Nem vagyok ballib, nincsen ilyen, hogy ballib egyszerű magyar ember vagyok aki számára botrányos, hogy egy nevelőotthon így nézzen ki 2024-ben. Néhány volt és jelenlegi aktív kollégámnak szintén botrányos. Szétesőben van az állam pártoktól függetlenül és erre készülni kell és készülnek is a megfelelő szakemberek a rendszerváltás lebonyolítására igen a szolgálatoknál is. Szerinted Geri Tibor tanár úr nyugalmazott alezredes aki a vezetője ennek szerinted miért nincsen őrizetben? Elárulom, mert igazat adnak neki és elfogadhattákk az érveit. Jó eséllyel többek között ezért nem engedték ma már be Magyar Pétert a gyermekotthonba, mert őt is ennek a rendszer részeseinek tartják bárhogyan is próbál ellenzéknek látszani és nem tartják joghatósággal bíró személynek, hanem már az új állam vezetőinek utasítására várhatnak legalábbis így gondolom, mert különben az intézményekért felelős vezető asszony nem vállalta volna fel, hogy egy EP képviselőt akinek egyébként joga van belépni előzetes bejelentés nélkül bárhová ne engedte volna be. Nem biztos, hogy így van, de szerintem jó esély van rá és ez a magánvéleményem.
nov. 23. 14:44
20/43 anonim válasza:
Dehogynem. Tüntetések nincsenek, viszont kialakulóban van egy eddig soha nem làtott erősségű ellenzéki párt. Magyar Pétert nagy tömeg követi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!