Miért van most ilyen 2006-os kormányváltó hangulat, amikor idén is elvileg óriásit növekedtek a reálbérek?
Papíron a reálbérek óriásit növekedtek még most is, háborús gazdaságban. 4%-os infláció mellett 9%-os béremelés mellett döntöttek, az 5% reálbér emelkedés, 5%-kal több a vásárló értéke a béreknek 1 év alatt. Elvileg mindenkinek elégedettnek kellene lennie.
Ehelyett meg 2006 óta nem láttam ilyen elégedetlenséget, egyre szélesebb tömegeket érintve. És ezt már nem csak én érzem, hanem a közfelmérések is alátámasztják már 4 különböző statisztika is a Tisza előnyét méri a Fidesszel szemben.
De ha egyszer növekednek a reálbérek, egyre jobban élünk, akkor miért akarnak az emberek mégis kormányt váltani?
#20. "kialakulóban van"
Ez jó. :) Idáig azért más is eljutott már. :D
"Tüntetések nincsenek"
Ez is jó. Szóval nincs kormányváltó hangulat, de azért amúgy van. :DDD
Senki sem jutott eddig el. A 2022-es Összefogásnál is tudható volt, hogy bukik a dolog.
Ameddig MP eljutott kevesebb mint 1 év alatt, addig nem jutott el senki.
8as persze ide kell csődüli a szemellenzős narancsdiétás fidesznyikeknek és tolni amit a királyuk beléjük nyomott a tv2n és hír tvn.
Szerencsére vannak értelmes embert is akik nem hisznek a nyilvánvaló hazugságoknak mint a Viktoránusok.
#25. És ezzel mit szerettél volna mondani? Hogy akkor kormányváltó hangulat van? :D
#26. Igen, és az értelmes emberek például itt, az internet pöcegödre gyakorin is valahogy pont többségben vannak. :DD De tényleg, nem gyanús, hogy a felvilágosult ballib droidok akkora többségben osztják az észt, mintha 90%-os többséggel nyerték volna az ő kedvenceik a választásokat? Az sem gyanús, hogy annál van baj a toronyban, aki szerint azért nyer a Zorbán, mert a hívei nézik a TV-t? :DDD Nem gyanús, hogy 50 éves kor alatt senki nem nézi, szavazói viszont vannak más korosztályból is bőven? Az sem gyanús, hogy még pár évvel ezelőttig is messze az RTL Híradó volt a legnézettebb, azaz az emberek képesek a kezükbe venni a távirányítót és át tudnak kapcsolni az Orbánt leleplező nagy igazságokra. :DD Nem az tehát a problémátok, hogy az üzenetetek nem jut el a választókhoz, hanem az, hogy a lőtéri kutyát nem érdeklitek, ballib felebarátaim. :D
#30. "de tudjuk nem érdemes lesüllyedni"
Igen, ez a klasszikus "nincsenek érveim" duma, erről beszélek. Amúgy ne aggódj, nekem teljesen mindegy. Azért nehogy azt hidd, hogy én annyira epekedve várom a nagy balfék igazságotok taglalását, úgyis kívülről tudom minden paneleteket tizenéve. :D Én alapvetően szórakozni járok ide.
"mi meg tudjuk hogy igazunk van"
Csak hát rendre kiderül, hogy rosszul tudjátok, de oda se neki, még csak 14 éve tart a rémálmotok. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!