Mi ez a Magyar Péter láz?
Figyelt kérdés
Ellenzéki vagyok, de egyáltalán nem értem, hogyan lehet ő pont az ellenzék reménysége. Se pártjának, se neki semmi olyan programpontja nincs, se semilyen jellemzője. Annyit csinál, hogy kiáll és felsorolja az ország problémáit. Eddig Momentum felé húztam, ha a pártnak vége, akkor is akárhogy nézek mèg mindig ott van a DK. A DK hibái ellenére Dobrev Klára is sokkal professzionálisan és rátermedtebb a miniszterelnöki feladatra, mint Magyar Péterma 08:11
31/31 anonim válasza:
#30 Igen, az országjárás fontos abból a szempontból, hogy a csürhét, a gondolkodni képtelen pórnépet megnyerje valaki magának. Az értelmes embereknek meg az a fontos, hogy egy pártnak legyenek tervei, elképzelései, uram bocsá programja. Sajnos az idióták többen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!