Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Magyar Péter láz?

Mi ez a Magyar Péter láz?

Figyelt kérdés
Ellenzéki vagyok, de egyáltalán nem értem, hogyan lehet ő pont az ellenzék reménysége. Se pártjának, se neki semmi olyan programpontja nincs, se semilyen jellemzője. Annyit csinál, hogy kiáll és felsorolja az ország problémáit. Eddig Momentum felé húztam, ha a pártnak vége, akkor is akárhogy nézek mèg mindig ott van a DK. A DK hibái ellenére Dobrev Klára is sokkal professzionálisan és rátermedtebb a miniszterelnöki feladatra, mint Magyar Péter
nov. 22. 08:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%
Én is így látom MP-t, most ő az aktuális "bárki aki nem Orbán".
nov. 22. 08:16
 2/31 A kérdező kommentje:
Ez az. Azon kívül, hogy úgy vélik, hogy MP esélyes Orbánt légyőzni, semilyen érvet nem tudnak felhozni mellette.
nov. 22. 08:19
 3/31 anonim ***** válasza:
73%

Aki egy olyan ellenzéket akar támogatni akik politikailag teljesen komprommitálódtak az utóbbi évtizedekben, így megválasztásukra nincs reális esély sem, azok valójában a kormányt támogatják.

Még azt is megértem akik a kétfarkú kutyapártra szavaznának, mert ők legalább nem komprommitálták magukat.

De aki egy támogathatlan, jó okkal bukott politikus pártját támogatja, az valójában szándékosan a kormányt támogatja.

Maga a dk létezése is a fidesz érdeke, mert amíg az létezik addig nemcsak a dk támogatóinak szavazata veszik el, de azoké is akik összefognak a dk-val

Szóval támogasd nyugodtan, de magadat minősíted vele, nem érdemled ki az ellenzéki jelzőt

nov. 22. 08:19
 4/31 anonim ***** válasza:
51%

1# szerinted le tudja győzni Magyar Péter Orbán Viktort??

Elég naiv vagy.

nov. 22. 08:20
 5/31 anonim ***** válasza:
40%

1, az a baj, hogy nem tudom, hogy lehet olyat mutatni, hogy senki, merthogy diktatúra van az országban és diktatúrákban, 10. emeleti korházi ablakokból kiesni szokás, szemből történő hátlövéssel és nem rendszert váltani szokás.

a héten irták át, 30-jára a választási törvényt, ha kell, még 30x meg fogják tenni a választásnak hivott szinjátékig, de, ha ez nem lenne elég, ott van még a krumpli, a busz, a kettős állampolgár és minden más cimszó.

Hány választás kell még, hogy megértsék az emberek, hogy a rendszer nem leváltható?

nov. 22. 08:21
 6/31 anonim ***** válasza:
45%
Az már sok embernek komoly érv, hogy "esélyes Orbánt légyőzni"
nov. 22. 08:23
 7/31 A kérdező kommentje:
4) A DK Programjának legalább egyrészről tudok azonosulni. A TISZA-nal egyetlen dolgot se tudnék mondani amiben tudok azonosulni. Dobrev Klára legalább próbál Brüsszelben is Orbán ellen harcolni, MP meg részedi az egész néppártot, hogy Orbánnak kedvezően szavazzanak.
nov. 22. 08:23
 8/31 anonim ***** válasza:
55%

"hogyan lehet ő pont az ellenzék reménysége"

Abban az egy dologban reménység, hogy leválthatja a NER-t. Utána ki tud nyílni a tér. De jelenleg ki az az ember, aki tehetséges, ép elméjű, és azt az életpályát választja, hogy az egész média az ő karaktergyilkosságával legyen tele, és minden lépésénél ott álljon egy propagandista egy kamerával? Lelkileg ép elmével elviselhetetlen.

"A DK hibái ellenére Dobrev Klára is sokkal professzionálisan és rátermedtebb a miniszterelnöki feladatra, mint Magyar Péter"

Lehet. De akkor az elutasítottsága Gyurcsánynak, hogy a felesége soha nem lesz miniszterelnök.

nov. 22. 08:25
 9/31 anonim ***** válasza:
72%

MP láz oka: Az emberek belefáradtak a 14 év lopkodásba, korrupcióba és végre jött egy olyan ellenzék, aki nem töketlenkedik, hanem támadhatatlanul a szemükbe vágja, hogy milyen problémák vannak, amiket a fidesz 14 éve le se szar.

Az embereknek kellett egy olyan vezető, aki végre a nép problémájával foglalkozik, nem azzal, hogy minél több vagyont harácsoljon össze. Ezért van MP láz.

nov. 22. 08:25
 10/31 anonim ***** válasza:
51%

Aki feltartott kézzel megy a háborúba az vesztes lesz!

Mi akik támogatjuk MP-t győzni fogunk! ha te nemakarsz győzni az a te dolgod.

Hajrá Tisza! Hajrá MP!

nov. 22. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!