Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Magyar Péter láz?

Mi ez a Magyar Péter láz?

Figyelt kérdés
Ellenzéki vagyok, de egyáltalán nem értem, hogyan lehet ő pont az ellenzék reménysége. Se pártjának, se neki semmi olyan programpontja nincs, se semilyen jellemzője. Annyit csinál, hogy kiáll és felsorolja az ország problémáit. Eddig Momentum felé húztam, ha a pártnak vége, akkor is akárhogy nézek mèg mindig ott van a DK. A DK hibái ellenére Dobrev Klára is sokkal professzionálisan és rátermedtebb a miniszterelnöki feladatra, mint Magyar Péter
ma 08:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
71%
Én is így látom MP-t, most ő az aktuális "bárki aki nem Orbán".
ma 08:16
 2/31 A kérdező kommentje:
Ez az. Azon kívül, hogy úgy vélik, hogy MP esélyes Orbánt légyőzni, semilyen érvet nem tudnak felhozni mellette.
ma 08:19
 3/31 anonim ***** válasza:
73%

Aki egy olyan ellenzéket akar támogatni akik politikailag teljesen komprommitálódtak az utóbbi évtizedekben, így megválasztásukra nincs reális esély sem, azok valójában a kormányt támogatják.

Még azt is megértem akik a kétfarkú kutyapártra szavaznának, mert ők legalább nem komprommitálták magukat.

De aki egy támogathatlan, jó okkal bukott politikus pártját támogatja, az valójában szándékosan a kormányt támogatja.

Maga a dk létezése is a fidesz érdeke, mert amíg az létezik addig nemcsak a dk támogatóinak szavazata veszik el, de azoké is akik összefognak a dk-val

Szóval támogasd nyugodtan, de magadat minősíted vele, nem érdemled ki az ellenzéki jelzőt

ma 08:19
 4/31 anonim ***** válasza:
46%

1# szerinted le tudja győzni Magyar Péter Orbán Viktort??

Elég naiv vagy.

ma 08:20
 5/31 anonim ***** válasza:
32%

1, az a baj, hogy nem tudom, hogy lehet olyat mutatni, hogy senki, merthogy diktatúra van az országban és diktatúrákban, 10. emeleti korházi ablakokból kiesni szokás, szemből történő hátlövéssel és nem rendszert váltani szokás.

a héten irták át, 30-jára a választási törvényt, ha kell, még 30x meg fogják tenni a választásnak hivott szinjátékig, de, ha ez nem lenne elég, ott van még a krumpli, a busz, a kettős állampolgár és minden más cimszó.

Hány választás kell még, hogy megértsék az emberek, hogy a rendszer nem leváltható?

ma 08:21
 6/31 anonim ***** válasza:
19%
Az már sok embernek komoly érv, hogy "esélyes Orbánt légyőzni"
ma 08:23
 7/31 A kérdező kommentje:
4) A DK Programjának legalább egyrészről tudok azonosulni. A TISZA-nal egyetlen dolgot se tudnék mondani amiben tudok azonosulni. Dobrev Klára legalább próbál Brüsszelben is Orbán ellen harcolni, MP meg részedi az egész néppártot, hogy Orbánnak kedvezően szavazzanak.
ma 08:23
 8/31 anonim ***** válasza:
47%

"hogyan lehet ő pont az ellenzék reménysége"

Abban az egy dologban reménység, hogy leválthatja a NER-t. Utána ki tud nyílni a tér. De jelenleg ki az az ember, aki tehetséges, ép elméjű, és azt az életpályát választja, hogy az egész média az ő karaktergyilkosságával legyen tele, és minden lépésénél ott álljon egy propagandista egy kamerával? Lelkileg ép elmével elviselhetetlen.

"A DK hibái ellenére Dobrev Klára is sokkal professzionálisan és rátermedtebb a miniszterelnöki feladatra, mint Magyar Péter"

Lehet. De akkor az elutasítottsága Gyurcsánynak, hogy a felesége soha nem lesz miniszterelnök.

ma 08:25
 9/31 anonim ***** válasza:
71%

MP láz oka: Az emberek belefáradtak a 14 év lopkodásba, korrupcióba és végre jött egy olyan ellenzék, aki nem töketlenkedik, hanem támadhatatlanul a szemükbe vágja, hogy milyen problémák vannak, amiket a fidesz 14 éve le se szar.

Az embereknek kellett egy olyan vezető, aki végre a nép problémájával foglalkozik, nem azzal, hogy minél több vagyont harácsoljon össze. Ezért van MP láz.

ma 08:25
 10/31 anonim ***** válasza:
52%

Aki feltartott kézzel megy a háborúba az vesztes lesz!

Mi akik támogatjuk MP-t győzni fogunk! ha te nemakarsz győzni az a te dolgod.

Hajrá Tisza! Hajrá MP!

ma 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!