Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Magyar Péter láz?

Mi ez a Magyar Péter láz?

Figyelt kérdés
Ellenzéki vagyok, de egyáltalán nem értem, hogyan lehet ő pont az ellenzék reménysége. Se pártjának, se neki semmi olyan programpontja nincs, se semilyen jellemzője. Annyit csinál, hogy kiáll és felsorolja az ország problémáit. Eddig Momentum felé húztam, ha a pártnak vége, akkor is akárhogy nézek mèg mindig ott van a DK. A DK hibái ellenére Dobrev Klára is sokkal professzionálisan és rátermedtebb a miniszterelnöki feladatra, mint Magyar Péter
nov. 22. 08:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
10) Ezt eddig szinte az összes ellenzéki politikus mentette. Szóval ezzel se csinál MP semmi újat
nov. 22. 08:27
 12/31 anonim ***** válasza:
36%
Nemérted kérdező hogy az összes ellenzéki párt együttvéve sem ér semmit MP-hez képest??????
nov. 22. 08:29
 13/31 anonim ***** válasza:
15%

11, ez az ország már rég vesztett.

Elktrk, nem kicsit, nagyon!

És illúzióba ringatja magát az, aki elhiszi és kampányol a változás mellett.

Vagy soha nem élt Magyarországon az elmúlt 15 év alatt.

nov. 22. 08:29
 14/31 anonim ***** válasza:
46%

"Se pártjának, se neki semmi olyan programpontja nincs, se semilyen jellemzője."

A tudatlansággal én nem dicsekednék.

nov. 22. 08:31
 15/31 anonim ***** válasza:
52%
... inkább Magyar Péter gáz!
nov. 22. 08:31
 16/31 anonim ***** válasza:
53%
Van programja, csak figyelgetni kellene, hogy mit csinál. Mivel jelenleg egy másik kormány van hatalmon, ennél többet nem tud és nem is lehet tenni, mint amit most csinál.
nov. 22. 08:33
 17/31 anonim ***** válasza:
73%
17, igen, az a program, hogy hazahozza a pénzeket azoknak a magyar gazdáknak, akik a NER magját adják, merthogy ma Magyarországon, csak politikailag jóváhagyott gazda működhet. Együtt, vagy nagyon hasonlóan szavaz Brüsszelben Orbánékkal és nem blokkolja, még a magyar biztost sem, Budapestet meg a működésképtelenség szélére sodorva heckeli meg a választott polgármestert.
nov. 22. 08:36
 18/31 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy nincs olyan programpontja, amivel azonosulni tudnék.
nov. 22. 08:38
 19/31 anonim ***** válasza:
46%
A Tisza programja az, hogy váltsuk le Orbánt és utána meglátjuk mi lesz!
nov. 22. 08:47
 20/31 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező te egy fidesz spion vagy te itt csak lázítasz és bomlasztod a Tiszapártot. Menj vissza a fideszbe ha neked az jó hogy ellopják az adódat és nemkapsz tiszteséges ellátást az egészségügybe és még az is jó neked hogy a gyereked egy ilyen végletekig lezüllesztett oktatási rendszerben tanul, és végül ha ez jó neked hogy Magyarország az EU szégyene az utolsó helyen van amit azorbánodnak köszönhetünk.
nov. 22. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!