Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tartja felháborítónak hogy...

Ki tartja felháborítónak hogy Magyar Péter a Bicskei gyerek otthonban agresszívan viselkedett és megfenyegette az igazgató?

Figyelt kérdés
Magyar Péter az ellene zajló tüntetés láttán dühbe gurult és magából kivetközve ordítótt és megfenyegette a gyerek otthon igazgatóját.

nov. 22. 02:02
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ez már több mint sok! Az összes magyar névben követlem hogy Magyar Péter mondjon le!
nov. 22. 02:04
 2/27 A kérdező kommentje:
Magyar Péter az embereket tárgynak tekinti
nov. 22. 02:06
 3/27 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen igaza volt Péternek. Áldatlan állapotok uralkodnak abban az intézményben.
nov. 22. 02:07
 4/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem tartom annak, a bicskei gyermekotthonban elég sok csúnyaság történt.
nov. 22. 02:21
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
Bohár NERtárs még éjjel propagál gyakorin.
nov. 22. 02:26
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
Kamu
nov. 22. 02:46
 7/27 anonim ***** válasza:
89%
ki tartja gáznak a bérkérdezőt még rajtam kívül?
nov. 22. 03:08
 8/27 anonim ***** válasza:
78%
Én még bele is rúgtam volna
nov. 22. 03:10
 9/27 anonim ***** válasza:
80%
Igen, felháborító, hogy nem ütötte meg a pedofidesz igazgatóját, sokunk ökle benne lett volna.
nov. 22. 03:10
 10/27 anonim ***** válasza:
94%

Már többször volt ez a kérdés.

Az igazgató nőről csak annyit, hogy Magyar megosztott pár dolgot róla, ami rajta lehet a felvételen csak a fideszes propaganda nem akarja nyilvánosságra hozni:

A legsúlyosabb: az igazgató nő szerint a gyerekek csak kitalálták azt, hogy pedofiloknak estek áldozatul, vagyis meghazudtolja a gyerekeket.

nov. 22. 03:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!