Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miből gondoljátok, hogy a...

Miből gondoljátok, hogy a fiatalok túlnyomórészt Tisza-szimpatizánsok?

Figyelt kérdés
Csak mert én épp pont az ellenkezőjét tapasztalom a környezetemben, környékünkön. Inkább olyan 50 körüliekről tudom biztosan, hogy Tisza-szimpatizánsok, ők vannak páran az ismerőseim közt, de a 18-tól kb. 40 évesig bezárólag kb. egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik Tiszások. Pedig ebből a korosztályból van a legtöbb ismerősöm.

tegnapelőtt 11:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Nekem azért fura, hogy ti pontosan tudjátok, hogy az egész családi körötök meg ismerősi körötök kire szavaz. Nekem fogalmam sincs, hogy a rokonok milyen párt szimpatizánsok, pláne azt, hogy az ismerősök kire szavaznak. A legtöbbjükkel ritkán politizálunk. Szóval nehezen hiszem, hogy nektek minden ismerősötök megmondja, hogy kire szavaz. Vagy max a megszállot ellenzéki kategória vagytok, akik minden beszélgetésben szidják Orbánt és a Fideszt. Nekem is van ilyen ismerősöm én is meg más is egyszerűen ráhagyja amit mond és bólogat rá vagy igebt mond, mert annyira Orbànfóbiás, hogy úgysem érdemes vele vitábaszallni
tegnapelőtt 12:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 Az én környezetem van annyira kultúrált, hogy a napi híreket preferenciától függetlenül meg lehet beszélni. Mivel a kormány mindent agyonpolitizál elkerülhetetlen, hogy egy MÁV, vagy késeléses hírnél ne jöjjön szóba a politika. Így pedig pontosan tudom mindenkinek a preferenciáját. Nem olyan bonyolult dolog ez.
tegnapelőtt 12:07
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
'26-ban egyetlen kérdés lesz, maradjon a Fidesz, vagy ne? Ha nem akarod, akkor a Tiszára kell szavazni, minden más ellenzéki párt esélytelen, ez a Napnál világosabb. Ha kormányváltást akarsz, akkor Tisza, ha nem, akkor bármi másra szavazhatsz, mert végső soron a Fideszt erősíted vele. Szóval nyugodtan szavazhatsz szexi Donáth Annára, csak semmi értelme azon kívül, hogy a Fidesz malmára hajtod a vizet.
tegnapelőtt 12:08
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
31 vagyok és Tiszára szavazok, ahogy minden magyar fiatal, és fiatal felnőtt. :)
tegnapelőtt 12:39
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Mert a fiatalok jobban tájékozodnak mint az öreg nyuggerek akinél csak az m1 megy
tegnapelőtt 13:02
 16/20 anonim ***** válasza:
14%
Sokkal inkább kormánypárti fideszes ez a korosztály is szerencsére
tegnapelőtt 14:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Az legyen a Ő bajuk, ne a miénk
tegnapelőtt 20:02
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

Akárhány Magyarországon maradt barátommal, ismerősömmel beszéltem erről, szinte mindegyikük a Tiszára fog szavazni, nem is feltétlenül azért, mert szimpatizálnak Magyar Péterrel, hanem mert ők az egyedüliek, akik képesek leváltani a Fideszt (ami igencsak jó lenne). Páran szavaznak a Mi Hazánkra vagy a Kétfarkú Kutyapártra, páran még abban sem biztosak, hogy elmennek-e szavazni, de az biztos, hogy a szavazók vannak többségben, és köztük a Tisza vezet.

Egyetlen Fideszes ismerősöm nincs, pláne nem a fiatalok körében. Még a mindenkit utáló, nagyon jobboldali nagypapám se szavaz rájuk, mert túl sok a negatívum mellettük. Olyan ismerek, aki egyetért Orbán egy-két dolgával (főleg a migrációspolitikájával), de mellette ott van tíz másik dolog, amivel csak ront Magyarország helyzetén.

Nyilván rengeteget számít, hogy hol kérdezel körbe. Budapest inkább Tisza-párti, de ha elmész valami borsodi falucskába, ott épp az ellenkezőjét fogod hallani, korosztálytól függetlenül.

23/N

tegnap 08:39
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

"Budapest inkább Tisza-párti"

Nem, szerencsére Pesten is a Fidesz vezet

tegnap 09:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja az :D Azért sikerült megint fideszes főpolgármestert megszavazni...ja nem
tegnap 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!