Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miből gondoljátok, hogy a...

Miből gondoljátok, hogy a fiatalok túlnyomórészt Tisza-szimpatizánsok?

Figyelt kérdés
Csak mert én épp pont az ellenkezőjét tapasztalom a környezetemben, környékünkön. Inkább olyan 50 körüliekről tudom biztosan, hogy Tisza-szimpatizánsok, ők vannak páran az ismerőseim közt, de a 18-tól kb. 40 évesig bezárólag kb. egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik Tiszások. Pedig ebből a korosztályból van a legtöbb ismerősöm.

nov. 21. 11:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
Nekem azért fura, hogy ti pontosan tudjátok, hogy az egész családi körötök meg ismerősi körötök kire szavaz. Nekem fogalmam sincs, hogy a rokonok milyen párt szimpatizánsok, pláne azt, hogy az ismerősök kire szavaznak. A legtöbbjükkel ritkán politizálunk. Szóval nehezen hiszem, hogy nektek minden ismerősötök megmondja, hogy kire szavaz. Vagy max a megszállot ellenzéki kategória vagytok, akik minden beszélgetésben szidják Orbánt és a Fideszt. Nekem is van ilyen ismerősöm én is meg más is egyszerűen ráhagyja amit mond és bólogat rá vagy igebt mond, mert annyira Orbànfóbiás, hogy úgysem érdemes vele vitábaszallni
nov. 21. 12:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 Az én környezetem van annyira kultúrált, hogy a napi híreket preferenciától függetlenül meg lehet beszélni. Mivel a kormány mindent agyonpolitizál elkerülhetetlen, hogy egy MÁV, vagy késeléses hírnél ne jöjjön szóba a politika. Így pedig pontosan tudom mindenkinek a preferenciáját. Nem olyan bonyolult dolog ez.
nov. 21. 12:07
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
'26-ban egyetlen kérdés lesz, maradjon a Fidesz, vagy ne? Ha nem akarod, akkor a Tiszára kell szavazni, minden más ellenzéki párt esélytelen, ez a Napnál világosabb. Ha kormányváltást akarsz, akkor Tisza, ha nem, akkor bármi másra szavazhatsz, mert végső soron a Fideszt erősíted vele. Szóval nyugodtan szavazhatsz szexi Donáth Annára, csak semmi értelme azon kívül, hogy a Fidesz malmára hajtod a vizet.
nov. 21. 12:08
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
31 vagyok és Tiszára szavazok, ahogy minden magyar fiatal, és fiatal felnőtt. :)
nov. 21. 12:39
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Mert a fiatalok jobban tájékozodnak mint az öreg nyuggerek akinél csak az m1 megy
nov. 21. 13:02
 16/22 anonim ***** válasza:
14%
Sokkal inkább kormánypárti fideszes ez a korosztály is szerencsére
nov. 21. 14:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Az legyen a Ő bajuk, ne a miénk
nov. 21. 20:02
 18/22 anonim ***** válasza:
59%

Akárhány Magyarországon maradt barátommal, ismerősömmel beszéltem erről, szinte mindegyikük a Tiszára fog szavazni, nem is feltétlenül azért, mert szimpatizálnak Magyar Péterrel, hanem mert ők az egyedüliek, akik képesek leváltani a Fideszt (ami igencsak jó lenne). Páran szavaznak a Mi Hazánkra vagy a Kétfarkú Kutyapártra, páran még abban sem biztosak, hogy elmennek-e szavazni, de az biztos, hogy a szavazók vannak többségben, és köztük a Tisza vezet.

Egyetlen Fideszes ismerősöm nincs, pláne nem a fiatalok körében. Még a mindenkit utáló, nagyon jobboldali nagypapám se szavaz rájuk, mert túl sok a negatívum mellettük. Olyan ismerek, aki egyetért Orbán egy-két dolgával (főleg a migrációspolitikájával), de mellette ott van tíz másik dolog, amivel csak ront Magyarország helyzetén.

Nyilván rengeteget számít, hogy hol kérdezel körbe. Budapest inkább Tisza-párti, de ha elmész valami borsodi falucskába, ott épp az ellenkezőjét fogod hallani, korosztálytól függetlenül.

23/N

nov. 22. 08:39
 19/22 anonim ***** válasza:
16%

"Budapest inkább Tisza-párti"

Nem, szerencsére Pesten is a Fidesz vezet

nov. 22. 09:19
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
Ja az :D Azért sikerült megint fideszes főpolgármestert megszavazni...ja nem
nov. 22. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!