Tisza szimpatizánsak, ti miért gondoljátok azt hogy aki nem ért veletek egyet az csak fideszes lehet? Miért ilyen ördögtől való gondolat számotokra hogy valaki mindkét pártot utálja?
2.
ezzel az erővel a tisza is fideszes mert mp a fideszből jött és ki tudja hogy mik a tervei.
lehet hogy te vagy a legnagyobb fidesz támogató meg a tiszások
Nem gondolom ezt. Viszont akinek igazán elege van a Fideszből, az úgy gondolom, hogy egyszer képes lenyelni a békát és a legesélyesebb jelöltre szavazni. Mondok is egy példát. Világ életemben ki nem állhattam Gyurcsányt, de a kormányváltás érdekében 2022-ben hajlandó voltam egy olyan összefogásra szavazni, amelynek ő is része volt. Szívesen tettem? Nem. De a nagyobb cél érdekében hajlandó voltam kompromisszumot kötni.
Mindezek fényében sem gondolom, hogy aki nem ért velünk egyet, az fideszes, de akik ezt gondolják, azok valószínűleg így értik. Hogy a nem támogatásotokkal ha közvetetten is, de fenntartjátok a rendszert.
Tok mind1 ki fideszes v ki nem, a realitas az h v fidesz v tisza lesz 26tol. Minden mas partra leadott szavazat kb kuka, ilyen a valasztasi rendszerunk amit a fidesz magaraszabott.
Amig ezt a magyarok nem fogjak fel addig jo esellyel marad a fidesz. (Mert amugy tobb mar az ellenzeki de mivel megosztottak ezert buknak.)
Most pedig átszabják a választókerületeket is. 18 választókerület helyett Budapesten 16 választókerület lesz.
Ahelyett, hogy minden kerületnek lenne saját választókerülete vagyis parlamenti képviselője. Jó, jó tudom, fontos a népességszám és hasonló népességszámot kell összehozni minden vk.-ben, de engem ne vonjanak össze egy másik kerülettel.
Nem gondolom ezt, miért is gondolnám? A fidesz után leginkább a DK támadja a Tisza-pártot. Ez elég nyilvánvaló.
Meg ahogy tapasztaltam, a Mi hazánk szavazókkal sem értünk mindenben egyet.
De miért is baj ez? Azért van (még szerencsére) többpártrendszer, mert nem mindenki ért egyet mindenkivel. Ez teljesen rendben van. A személyeskedő, a másikat dehumanizáló, érvek nélküli, de annál jobban gyűlölködő vitákkal van baj. Nem a konstruktív vitákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!