Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza szimpatizánsak, ti...

Tisza szimpatizánsak, ti miért gondoljátok azt hogy aki nem ért veletek egyet az csak fideszes lehet? Miért ilyen ördögtől való gondolat számotokra hogy valaki mindkét pártot utálja?

Figyelt kérdés
Milyen logika mentén megy ez nálatok?
nov. 20. 18:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Én nem gondolom azt. Lehet az illető Mi Hazánkos meg Momentumos is (lol). Ja meg ott van a DK és a Kutya párt.
nov. 20. 18:48
 2/24 anonim ***** válasza:
67%
Jelenleg a Tisza az új legerősebbnek várt Fidesz ellenzékének formálódó erő, szóval aki nem őket támogatja az közvetetten a Fideszt erősíti. Semmi érzelem, ez csak matematika.
nov. 20. 18:48
 3/24 anonim ***** válasza:
70%

2.

ezzel az erővel a tisza is fideszes mert mp a fideszből jött és ki tudja hogy mik a tervei.

lehet hogy te vagy a legnagyobb fidesz támogató meg a tiszások

nov. 20. 18:50
 4/24 anonim ***** válasza:
53%
Én nem gondolom, hogy mindenki Fideszes aki nem ért velem egyet. Ellenben azt hiszem joggal gondolom, hogy Fideszes az aki egyet nem értés alatt a Fidesz hazugságait mondja.
nov. 20. 18:56
 5/24 anonim ***** válasza:
35%
Én az a fajta magyar szavazó lennék, aki egyik pártra sem szavaz, tehát el se megyek. Mindegyik hazudik és megtéveszti a népet. Az én életemben egyik sem oszt, szoroz. Csak magamra számítok és így tudok érvényesülni. Nekem ne igérgessen senki semmit, nem érdekel.
nov. 20. 19:01
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem gondolom ezt. Viszont akinek igazán elege van a Fideszből, az úgy gondolom, hogy egyszer képes lenyelni a békát és a legesélyesebb jelöltre szavazni. Mondok is egy példát. Világ életemben ki nem állhattam Gyurcsányt, de a kormányváltás érdekében 2022-ben hajlandó voltam egy olyan összefogásra szavazni, amelynek ő is része volt. Szívesen tettem? Nem. De a nagyobb cél érdekében hajlandó voltam kompromisszumot kötni.

Mindezek fényében sem gondolom, hogy aki nem ért velünk egyet, az fideszes, de akik ezt gondolják, azok valószínűleg így értik. Hogy a nem támogatásotokkal ha közvetetten is, de fenntartjátok a rendszert.

nov. 20. 19:02
 7/24 anonim ***** válasza:
72%

Tok mind1 ki fideszes v ki nem, a realitas az h v fidesz v tisza lesz 26tol. Minden mas partra leadott szavazat kb kuka, ilyen a valasztasi rendszerunk amit a fidesz magaraszabott.

Amig ezt a magyarok nem fogjak fel addig jo esellyel marad a fidesz. (Mert amugy tobb mar az ellenzeki de mivel megosztottak ezert buknak.)

nov. 20. 19:04
 8/24 anonim ***** válasza:
82%

Most pedig átszabják a választókerületeket is. 18 választókerület helyett Budapesten 16 választókerület lesz.

Ahelyett, hogy minden kerületnek lenne saját választókerülete vagyis parlamenti képviselője. Jó, jó tudom, fontos a népességszám és hasonló népességszámot kell összehozni minden vk.-ben, de engem ne vonjanak össze egy másik kerülettel.

nov. 20. 19:12
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom ezt, miért is gondolnám? A fidesz után leginkább a DK támadja a Tisza-pártot. Ez elég nyilvánvaló.

Meg ahogy tapasztaltam, a Mi hazánk szavazókkal sem értünk mindenben egyet.

De miért is baj ez? Azért van (még szerencsére) többpártrendszer, mert nem mindenki ért egyet mindenkivel. Ez teljesen rendben van. A személyeskedő, a másikat dehumanizáló, érvek nélküli, de annál jobban gyűlölködő vitákkal van baj. Nem a konstruktív vitákkal.

nov. 20. 21:54
 10/24 anonim ***** válasza:
37%
Én nem kedvelem, de meghallgattam a szerencsi beszédét és el kell ismernem, hogy profi a csávó...
nov. 20. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!