Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miből gondoljátok, hogy a...

Miből gondoljátok, hogy a fiatalok túlnyomórészt Tisza-szimpatizánsok?

Figyelt kérdés
Csak mert én épp pont az ellenkezőjét tapasztalom a környezetemben, környékünkön. Inkább olyan 50 körüliekről tudom biztosan, hogy Tisza-szimpatizánsok, ők vannak páran az ismerőseim közt, de a 18-tól kb. 40 évesig bezárólag kb. egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik Tiszások. Pedig ebből a korosztályból van a legtöbb ismerősöm.

tegnapelőtt 11:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
19%
A fiatalok inkább MH-sok
tegnapelőtt 11:08
 2/20 anonim ***** válasza:
54%
Fiatal vagyok és Tisza szimpatizáns
tegnapelőtt 11:10
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
33 éves vagyok és a Tiszára szavazok, de nem nevezném magam szimpatizánsnak. Minden ismerősöm és barátom a Tiszára fog szavazni, mert elegünk van a Fideszből és az undorító propagandából.
tegnapelőtt 11:13
 4/20 anonim ***** válasza:
14%
Egy részük nyilván, de a környezetemben nem mondanám, hogy többségben lennének. Kb 20 ból 8-10 fidesz, 4-5 Tisza, ugyanennyi MH.
tegnapelőtt 11:19
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

#3 +1

Viszont nekem több fideszellenes ismerősöm van, akik nem a TISZA-ra fognak szavazni.

6/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem feltétlenül Tisza szimpatizánsok, de ebből a hazug állampártból már elegük van.

Ha az kell orbánék elzavarásához, akkor a Tiszára fognak szavazni.

7/20 anonim ***** válasza:
63%

37 éves vagyok és a Tiszára fogok szavazni én is, meg az élettársam is, meg az egész családom. Papám 85 éves, mindig azt mondja, hogy egyetlen dolgot szeretne már csak látni az életben, az Orbán rendszer bukását.

Ugyan azt tudom mondani, mint a 3. kommentelő, nem igazán érzem magam egy hatalmas Tisza szimpatizánsnak, de full elegem van abból, ami itt megy lassan 15 éve, a fideszes propagandától pedig egyenesen hányingerem van.

tegnapelőtt 11:22
 8/20 anonim ***** válasza:
16%
7# akkor hallgasd Magyar Péter féle demagóg, populista propagandát, nekem pár hónap alatt sikerült megunni 🤔
tegnapelőtt 11:24
 9/20 anonim ***** válasza:
35%
Én akiket ismerek inkább Momentum vagy MKKP szimpatizáns, de a Tisza helyett is sokan inkább az MMN-re szavaznak.
tegnapelőtt 11:48
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
5: ha tényleg a Tisza lesz a legerősebb párt, és valaki más ellenzéki pártra szavaz, az a fideszt segíti, mert szándékosan így van megkonstruálva a rendszer, hogy a szétszavazás a fideszt segítse (pl. győzteskompenzáció)
tegnapelőtt 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!