Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy Magyar...

Elképzelhető, hogy Magyar Péter idővel tényleg a Fidesz vesztét okozza majd?

Figyelt kérdés

Ha nem is 26-ban, akkor 30-ban.

Ahogy nézem, ez most jóval komolyabb, mint ami MZP-vel volt.

nov. 20. 18:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

nemigen.

szerintem előbb okozza a saját vesztét. magyar péternek el kellene tűnnie a tiszából mert magával fogja rántani, valaki hitelesebbnek kellene átvennie a helyét.

nov. 20. 18:35
 12/21 anonim ***** válasza:
12# hát ezért mondom...🍊
nov. 20. 18:35
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
Nem, a nárcisztikus pöcs a saját vesztét fogja okozni.
nov. 20. 18:36
 14/21 anonim ***** válasza:

#8. "Mindebesetre a 2/3 már szertefoszlott."

Ezzel azért óvatosan, tele voltunk hasonló jóslatokkal 2022 előtt is.

nov. 20. 19:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem.
nov. 20. 20:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Magyar Péter zseniális volt a ma esti előadásán!
nov. 20. 22:14
 17/21 anonim ***** válasza:
#16. Ez a bőnyálas dicsérgetés nem azt a hatást váltja ki, amit szeretnél. Nem azt fogja tőle gondolni senki, hogy meggyőzte egy tag a gyakorin MP zsenialitásáról, hanem hogy a szekta már mindenhol nyomja az agymosást. De te tudod.
nov. 21. 04:37
 18/21 A kérdező kommentje:

Ez a bőnyálas dicsérgetés nem azt a hatást váltja ki, amit szeretnél."

>Te hol látsz bőnyálas dicsérgetést?

Én csak annyit mondtam, hogy zseniális volt.

"Nem azt fogja tőle gondolni senki, hogy meggyőzte egy tag a gyakorin MP zsenialitásáról, hanem hogy a szekta már mindenhol nyomja az agymosást. De te tudod."

>Abban volt zseni, hogy a társadalmi problémákat szépen egy csokorba tudta gyűjteni, és rámutatott arra, hogy a jelenlegi kormány alkalmatlan arra, hogy vezesse az országot, és felvázolt egy reális jövőképet.

Amit pedig mondott, már csak azért nem tekinthető agymosásnak, mert számos ember a saját bőrén tapasztalhatja.

Pl. Magyarországon drágább az élelmiszer, mint külföldön (vagy én teszem hozzá, hogy egy árban van vele). Ezt már csak én is tudom, mivel a családom egy része külföldön él, és mondják, hogy ez/az csak annyiba kerül ott...

Nagyon zavaró, hogy mikor bemegyek a boltba, alig veszek valamit, és vagyonokat fizetek.

Nem, Magyar Péter nem mossa az emberek agyát, mert amiket mondd, azt vissza lehet ellenőrizni. Eddig sosem szavaztam, de ha részt veszek a 2026-os választásokon, akkor rá fogok szavazni.

nov. 21. 07:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Vagyis #17-nek ment az előző válaszom.
nov. 21. 07:34
 20/21 anonim ***** válasza:

">Abban volt zseni, hogy a társadalmi problémákat szépen egy csokorba tudta gyűjteni, és rámutatott arra, hogy a jelenlegi kormány alkalmatlan arra, hogy vezesse az országot, és felvázolt egy reális jövőképet."

hát ehhez k*rvára nem kell zsenialitás. de mindegy.

de ha ezt zsenialitásnak gondolod az gáz.

ne gondolod már azt hogy egy ilyen politikus ő maga szedi a gondolatokat össze. meg van neki a csapat aki megmondja miről kell írni, egy valaki aki a szöveget megírja, a végén meg csak felolvassák.

nov. 21. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!