Vannak emberek, akik Orbán Viktor ellenesek, viszont Donald Trump pártiak. Tőletek kérdezem, miért? Illetve ez a kettő hogy fér meg egymás mellett?
Leginkább úgy, hogy nem a hagyományos ideológiák híve vagyok és nincs csapatom vagy oldalam, akiknek szurkolok.
Nem szeretem egyik politikust sem, de mindig van, akit kevésbé utálok.
Leginkább az érzelmeim vezérelnek.
Aberdeenben vagyok.
Nem megyek.
Üdv Aberdeenből!
Már miért ne férne meg egymás mellett? Jobboldali vagyok. Kamala is gyagyás, a demokraták politikája meg amúgy se szimpatikus. Szóval inkább Trump legyen.
Orbánék túltolták a korrupciót. Az energiájuk nagyrészét a lopásra fektetik. Az ország nem igazán fejlődik így. Az embereket hülyének nézik. A propagandájuk miatt minden média nézhetetlen, amihez csak közük van (talán az index még vállalható). Az oroszok valamivel nagyon fogják őket. Annak örülnék, ha nem lennénk ukrán csicskák, de orosz seggnyalók se. Valódi semlegesség kellene, nem olyan, amit Viktorék mondanak.
A Mi Hazánkkal is az a baj, hogy ők is az oroszok kutyái. Van pár radikális ötletük, ami nem tetszik (EU kilépésről népszavazás, szibériai bérrabtartás, halálbüntetés). Én félnék egy ilyen párttól. A konteó vonalat se kellene erőltetni. Amúgy Toro tehetséges politikus lenne.
Tisza: nincs programjuk, MP pedig elég fura alak. Jobb híján lehet ideszavazok. Csak dőljön végre össze a döbrögi rendszere.
a cionista zsidókkal inkább a republikánus párt van jóba az USA-ban
Mit tetszik beszélni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!