Orbán Viktor mellett ki a második legutáltabb Fideszes?
Figyelt kérdés
Én erősen vaccilálok Rogán és a két szemüveges bohóc között Gulyás és Szijjártó között bár Gulyás legalább valamennyi tiszteletben tartja Magyar Petit és a barátságukat, ha csak az Index nem kamuzik, bár a Fidesz szennylapja miért írna igazat?! Na meg nem is egy láng elme az ember, sok vizet nem kavar. Lehet, hogy Rogán rosszabb Szijjártónál is.nov. 9. 20:09
1/19 anonim válasza:
Szíjjártó szerintem.
Ő járkál havonta hazát árulni az oroszokhoz, meg ő intézte, hogy a piaci ár majd duplájáért vegyük a ruszkiktól a gázt olajat, meg ő zsírozta le a kínai bratyit is, miközben minden kínait a rendőröknek kéne elfognia és kitenni őket az országunkból.
Adócsaló, embertelen civilizálatlan rabszolgatartó még a sajátjaival is a kínai.
3/19 anonim válasza:
Gulyás Gergelyt max azért utálják, mert ő kellemetlenkedik a kormyányinfón. Ezen kívül nincsenek feltűnően gáz, aktuális dolgai.
Nekem speciel ő a legszimpatikusabb fideszes. Mondjuk nincs magasan a léc.
Szerintem Szijjártó népszerűtlenebb azok körében, akik követik a politikát.
4/19 anonim válasza:
Lázár is erősen küzd a helyért szerintem. Toroczkai/Novák Előember is eléggé utált fideszes de valószínűleg Szijjártó vagy Rogán áll most a 2. helyen.
6/19 anonim válasza:
A Tóni az konkrétan egy maffiavezér, meg lehet mondani a képéről. Rendesen el tudom képzelni, ahogy embereket küld el a halakkal aludni. Szerintem nincs olyan épeszű ember, aki ránézne és ne jönne elő nála valami elemi gyűlölet.
7/19 anonim válasza:
Van pár lehetőség: Kocsis Máté, Hollik (hol nem lik) István, Rogán, Szíjjártó, Deutsch.
8/19 anonim válasza:
Elég erős a mezőny, de nálam személy szerint Lázár a második helyezett.
10/19 anonim válasza:
Én Lázárt rühellem. Mindent megtesz hogy keresztbe tegyen annak ami tényleg kéne. Vasút Ferihegyre? Kell a f@sznak helyette építsünk mégtöbb utat, meg 420 milliárdból autópálya sávbővítést. Eszem megáll komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!