Nem szégyenli magát a magyar nép, hogy a munkahelyek többségén bruttó 300-350 ezer Ft-os fizetéseket mer kínálni ilyen árak mellett?
Az a baj,hogy vannak olyan hülyék, akik elmennek annyiért dolgozni.
Én annyiért az ágyból nem kelnék fel.
Tudom,hogy a boomerek, meg az X generációsok utálják, ha a fiatalabbak ezt mondják.De, pont a boomerek, meg az X generációsok miatt vannak ilyen szar fizetések, mert ők képesek kevés pénzért akár keményen is dolgozni.
Mi már nem teszünk ilyesmit.
Teljesen igazad van, sajnos ezt sokan nem értik meg.
És az nem indok, hogy "de hát nekem családom van", mert ezzel az erővel ennek a feléért is elmehetne dolgozni.
Valójában az X generációsnak és a Boomernek ennyi elég, ők abban szocializálódtak, hogy kaja és rezsi meglegyen, és már annyiért elmennek dolgozni.
A tulajok, akik meg belőlük élnek a legdrágább autókat veszik, luxusszállodában nyaralnak.
Pedig ebből a pénzből az alkalmazott is részesülhetne.
De mivel nekik ennyi elég, ezért a munkaadók ennyire pofátlanul le is húzzák őket, sőt otthon nevetnek is rajtuk, a melóhelyen meg kidícsérik a legszorgosabb hangyákat:)
Egy Y generációs, aki már nagyon várja, hogy egy szemléletváltás legyen.
Én 800.000 forintot keresek hivatalosan, bejelentve. Nem értem a problémátokat...
Jah amúgy Németországban dolgozom :D
7#
Én Magyarországon kapok ennyit és van home office is.
És nem IT területen, kontraktorosként.
Vannak olyan hülyék, akik elmennek annyiért dolgozni. Ez csak a történet egyik fele. A másik meg a tisztelt Orbán kormány amelyik hozza be a vendégmunkásokat a bérek letörésére.
Ha kialakulna egy egészséges kereslet kínálat egyensúly akkor az összes munkáltató tudomásul venné, hogy ha Magyarországon akar termelni akkor annak ennyi a bérköltsége.
Érdekes a cseheknél, lengyeleknél tudomásul vették a cégek hogy mennyi a munkaerő ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!