Nem szégyenli magát a magyar nép, hogy a munkahelyek többségén bruttó 300-350 ezer Ft-os fizetéseket mer kínálni ilyen árak mellett?
Figyelt kérdés
okt. 28. 19:30
11/24 anonim válasza:
Hát jó szarul keresel.
Gondolom munkásszállón laksz, és egy másik idegen büdös lábát szagolod esténként ahelyett hogy a családoddal lennél.
12/24 A kérdező kommentje:
Sajnos én is kénytelen vagyok dolgozni nettó 300-ért, fizetnem kell az albérletet
okt. 28. 20:25
13/24 anonim válasza:
Kivétel ahol egymillió kétszázezret adnak. Muhhahhahha..
14/24 anonim válasza:
Mi az életcélod kérdező ? Hogyan látod magad 5 év múlva ? Mit tettél tegap, mit teszel holnap hogy ezek a célok megvalósuljanak ?
15/24 anonim válasza:
"Jah amúgy Németországban dolgozom :D"
Ott ne csodálkozz hogy szárral meg húggyal szúrják ki a szemed. Mindig is egy büdös keleti bevándorló leszel akit lehet cumiztatni.
16/24 anonim válasza:
Nettó 800 nagyon szép lenne itthon, de Németországban ez aprópénz... Ennyire nem lennék büszke rá.
17/24 A kérdező kommentje:
Van egy érettségim, illetve egy pénzügy-számviteli ügyintéző végzettségem
okt. 28. 21:25
18/24 anonim válasza:
Ez egy jó alap ahhoz hogy továbbképezd magad és hamarosan minimum kétszer ennyit keress. Csak rajtad múlik.
19/24 anonim válasza:
7-es vagyok
Poton pénzért bérlek egy panelt. Szerintem fogalmatok sincs, hogy mi megy nyugat európában, csak a szátok jár.
20/24 anonim válasza:
10-es: "Vannak olyan hülyék, akik elmennek annyiért dolgozni."
Aki nem annyiért dolgozik, mint Te képzeled az hülye vagy okos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!