Regisztráltam az Ügyfélkapu+-ra és a DÁP-ra is. Lehet a DÁP-ra nem kellett volna? Mert így 2026-tól nem használhatom az Ügyfélkapu+-t
2025. január 15. után csak két belépési lehetőség marad: a DÁP és az Ügyfélkapu+
2025. december 31. után csak azok számára szűnik meg az Ügyfélkapu+ belépési lehetőség, akiknek van DÁP regisztrációjuk.
Lásd: 2023. évi CIII. törvény a digitális államról és a digitális szolgáltatások nyújtásának egyes szabályairól 119. § (6).
Nem értelek. Ha úgy döntöttél, hogy kell neked a D.Á.P., akkor miért nem felel meg, hogy azzal lépsz be az állami szolgáltatásokba?
Nekem esélyem sincs D.Á.P.-ra, mert nincs okostelefonom. Asztali gépen regisztráltam az Ügyfélkapu+-ra, hogy január 15. után is megmaradjon a belépési lehetőségem.
Nem néztem utána rendesen, azt hittem, hogy az Ügyfélkapu+ megszűnik 2025 december 31. után és ezért regisztráltam a DÁP-ra. Hírekben tévesen írták én meg elhittem .... :)
Ha tudom, hogy marad az Ügyfélkapu+ akkor nem regisztrálok a DÁP-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!