A City Island 4 -es játékot hogyan tudom elmenteni, hogy egy másik gépen is játszhassam? Ha regisztrálok, kb semmit se ér mivel csak ad egy nevet ami online is látható. Csak az adott gépen használhatom?
Figyelt kérdés
Nem vagyok játékos, szinte soha nem játszom. Véletlen fedeztem fel a Microsoft Store-ban a játékot és a 4-es verzió tetszik a legjobban, Az 5-öst már lehet felhőbe is menteni, de valahogy sokkal jobb a 4-es verzió, de nem menti el a játékot sehova, max azon a gépen amivel játszom. Köszi :)2023. aug. 17. 11:36
1/3 anonim válasza:
Ilyenkor manuálisan kell pakolgasd a mentésed a gépek között(pendrive,email,stb) opciókkal.
2/3 A kérdező kommentje:
Van benne valami..., de köszönöm, sokat segítettél! :)
2023. aug. 17. 14:41
3/3 A kérdező kommentje:
De most nézem a másik gépen, hogy ez egy alkalmazás.. na ez csodás! Naivan hittem, hogy egy játékot szedtem le, a store-bol, de nem. Így nem enged semmit se menteni azt írja... jó nyakatekert lett eme kérdésem... :D
"Alkalmazás bővítménye es letölthető tartalmai" nincs a listában, mert nincsenek hozzá bővítmények sem.."
2023. aug. 17. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!