Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor hábórús félelem...

Orbán Viktor hábórús félelem keltéssel akarja elterelni az ország problémáit?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 20. 10:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

A fele valóban az, a másik fele meg lesz@rja,

kevesen vagyunk, akik valamilyen okból "tehetetlenek".

A kárörvendés akkor sem pozitív.

nov. 20. 12:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

ezvan, hagyd meg a költőnek az írói szabadságot :D

attól hogy nem mondom ki még meg fog történni, ez nem rajtam múlik

nov. 20. 12:47
 23/26 anonim ***** válasza:

19# így van.

Túl azon, hogy ha nem itt élsz, szerintem sem veszi ki jól magát ide kommentelni az itteni (!) dolgokról, eseményekről, hiszen nem is vagy részese, de a legrosszabb, hogy egy olcsó kivagyiság, és kárörvendő, "jól megmondom, nektek hülyének" szaga van a legtöbb kommentedben, a korábbi hozzászóló is ezen akadt ki már többször olvastam a véleményét. És ebben teljesen igaza van.

nov. 20. 13:47
 24/26 anonim ***** válasza:
71%
nem érdekel hogy mit gondolsz csak ez a probléma
nov. 20. 14:04
 25/26 anonim ***** válasza:
43%

miért kell mindig ezeket a felesleges köröket lefutni, hogy ti majd megmondjátok kinek hova van szerintetek joga kommentelni

úgy is ideírom amit gondolok attól függetlenül, hogy ti mit gondoltok

de ez látszik egyébként az egész országon, 2 bites, csaló, ügyeskedő, tolvaj, népuszító hozzáállás

a külföldön élőkkel veszekszel holott téged ugyanúgy kirabolnak és még örülsz is neki

már most is az utolsó helyen vagytok mindenben, mi lesz ha mindenkit elüldöztök aki értelmes? :D

de az átlagnak ennyi esze van...

akinek nem tetszik az tegyen ellene, költözzetek el mint én

bár az igazság elől nem nagyon lehet elköltözni

nov. 20. 14:17
 26/26 anonim ***** válasza:
75%
Ó, csak a megszokott. Kormányozni nem tudnak, gazdasághoz nem értenek, marad az uszítás és félelemkeltés. Reméljük egyszer mind a Csillagban fognak megrohadni.
nov. 21. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!