Orbán Viktor hábórús félelem keltéssel akarja elterelni az ország problémáit?
A fele valóban az, a másik fele meg lesz@rja,
kevesen vagyunk, akik valamilyen okból "tehetetlenek".
A kárörvendés akkor sem pozitív.
ezvan, hagyd meg a költőnek az írói szabadságot :D
attól hogy nem mondom ki még meg fog történni, ez nem rajtam múlik
19# így van.
Túl azon, hogy ha nem itt élsz, szerintem sem veszi ki jól magát ide kommentelni az itteni (!) dolgokról, eseményekről, hiszen nem is vagy részese, de a legrosszabb, hogy egy olcsó kivagyiság, és kárörvendő, "jól megmondom, nektek hülyének" szaga van a legtöbb kommentedben, a korábbi hozzászóló is ezen akadt ki már többször olvastam a véleményét. És ebben teljesen igaza van.
miért kell mindig ezeket a felesleges köröket lefutni, hogy ti majd megmondjátok kinek hova van szerintetek joga kommentelni
úgy is ideírom amit gondolok attól függetlenül, hogy ti mit gondoltok
de ez látszik egyébként az egész országon, 2 bites, csaló, ügyeskedő, tolvaj, népuszító hozzáállás
a külföldön élőkkel veszekszel holott téged ugyanúgy kirabolnak és még örülsz is neki
már most is az utolsó helyen vagytok mindenben, mi lesz ha mindenkit elüldöztök aki értelmes? :D
de az átlagnak ennyi esze van...
akinek nem tetszik az tegyen ellene, költözzetek el mint én
bár az igazság elől nem nagyon lehet elköltözni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!